lørdag den 14. september 2013

Børnefødselsdag med monstre

Når man har en knægt på 4 år, så er fødselsdag en STOR ting... :) Det er jo i dagens DK jo en MUST at børnenes fest har et tema... som om at fødselsdag ikke er tema nok? ;) Men altså... Det er jo os voksne som sætter dagsorden for festen, og jeg synes det er super sjovt og hyggeligt at planlægge sådan en fødselsdag og så sætter det lidt krydderi på dagen, at der er et sjovt tema. I år er det MONSTER-FØDSELSDAG – han bliver jo 4år! ;) 
 
Jeg har googlet, været på Pinterest, Instagram mm. for at blive inspireret til mad, kage og andet sjovt. Men disse monstre er fra egen fri fantasi og jeg tænkte at der måske er andre som kunne få gavn af disse sjove og glade monstre?
Du kan downloade KLIPPEARK som indeholder invitation til en monster-fest og div. ark med forskellige monstre til at klippe ud.

Nu vil jeg jo ikke afsløre alt for meget af, hvordan dagen kommer til at foregå, og hvad der bliver serveret... Men kedeligt bliver det ikke, og jeg skal nok smide en stor stak billeder ud til jer EFTER festen! :)




7 kommentarer:

  1. Hvor er det super flot at du lægger dit monster-design ud til fri download.
    De er super søde.

    SvarSlet
  2. Thanks for your own effort on this web page. My mom loves getting into research and it’s really easy to understand why. My partner and i learn all relating to the compelling means you give very useful tricks by means of your web site.
    경마사이트
    경마

    SvarSlet
  3. Admiring the time and effort you put into your blog and detailed information you offer!.. 토토

    SvarSlet
  4. This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. 토토사이트

    SvarSlet
  5. I high appreciate this post. It’s hard to find the good from the bad s ometimes, but I think you’ve nailed it! would you mind updating your blog with more information? 스포츠토토


    SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)