tirsdag den 27. januar 2009

Hjemmegjort dagbog

Så blev den endelig færdig – den lille notesbog som jeg længe har haft i tankerne og længe har været under vejs. Det tager lang tid, men det er ok for resultat er vidst blevet ok! Der er små skønhedfejl, men den er rustik og middelalderagtig – lige som jeg vil ha' den!
Omslaget er skind i rødbrunt skær. Det er lavet ekstra bredt, så det skal svøbes omkring bogen. Båndet omkring for at holde sammen på bogen, er 1 mm læddersnøre i samme nuance som kaduspapiret der er brugt til indmaden. Perlerne er gamle, husker ikke hvornår jeg har fået dem, men endelig har de fundet sin plads.
Indmaden er som sagt kaduspapir, det har et gulligt og gammelt udtryk og passer til middelalderstilen. Når man syer en bog sammen skal det gøres med specielt snørre som ikke kan gi' sig og ofte er det vokset. Jeg lå ikke inde med det, så jeg har brugt alm. bomuldsgarn, så bogen vil sikkert blive lidt løs i den med tiden! :( Sådan er det når det skal være nu- og her-projekt! ;)


Bogen bliver til personlige tanker og tegninger, glæder mig til at få den i brug, og må vidst på jagt efter en tilhørende smuk pen!

7 kommentarer:

 1. Jeg kan godt li' det der gamle look du har fået frem - den ser lækker ud. Derudover er den jo helt speciel og din :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot :):) Jeg har tit haft lyst til atlave mine egne skitsebøger. Og når jeg ser din, så undrer jeg mig da over at jeg ikke bare har haft prøvet. For din har da langt mere personlighed end en kedelig maylandting! ;)

  SvarSlet
 3. Du skulle starte en produktion af skønne skitsebøger - i så fald er jeg straks kunde ☺
  Det er en bog liiiige efter min smag !

  SvarSlet
 4. Tak skal I have... Har skam tænkt at jeg skulle sidde og masse producere disse, men kender mig selv for godt til at det bliver kedeligt i længden! :-/

  Tina; overvejer at lave én i almindelig stof, men samme princip! Du er jo SUPER dygtig ved en symaskine, så det kan du da også sagtens! :D

  SvarSlet
 5. Det burde jeg kunne :) tøver lidt over hvordan jeg skal sy siderne fast i omslaget!!

  SvarSlet
 6. Med sådan en dejlig notesbog, får man da lyst til at notere og skrive hele tiden :)

  SvarSlet
 7. Wau hvor er den flot! Og hvad angår det indhold der skal i så prøv at læse denne artikel http://www.amine.dk/worklife/3661/754869769c/kend_din_kreativitet.html?tx_ttnews[swords]=dagbog
  som handler om hvordan det at skrive dagbog kan hjælpe med ens kreativitet.

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)