OM BLOGGEN

På denne blog skriver en grafiker, illustrator, semikunstner, og alt muligt andet... :) En mor til Magnus og hustru til René!

Her skriver også én grinende og følsom Q i sin bedste alder! – alder har jo som sådan ikke nogen betydning, men kan mærke at erfaringerne er begyndt at fylde godt i bagagen og tasken er dejlig tung! :) De små grå generer ikke, og livet er stadig foran mig...

Bloggen
Jeg blogger for at udvide mit netværk, og fordi jeg synes det er hyggeligt og sjovt, at have denne form for legeplads...  På min blog tænker jeg ikke på målgrupper, virkemidler, branding og estitik, men på at have det sjovt. Jeg synes jeg lærer meget ved at have min blog – både tekniks og menneskeligt! Jeg har lært dejlige mennesker at kende og jeg bliver inspireret af at besøge dem alle i blogland.

På min blog er jeg begyndt at udfordre mig selv, i form af gratis downloads, samt det jeg kalder FREE PATTERNS til læserne. På denne måde SKAL jeg prøve at udvikle mig og finde på... Håber også du finder noget du kan bruge!? :)


Mit hjem
Jeg er bosiddende i Hjortsvang, sådan lige om hjørnet til Gudenåens udspring, som vi besøger flittigt! Flaget blev sat ved en tilfældighed, og er glad for den lille by i Danmarks navle. Viuf, Højer og Svendborg har mit hjerte nært, og vil ikke love at Hjortsvang skal være endestationen! Her bor jeg med min lille familie, hvor vi nyder huset og haven om sommeren med bål og hygge. Vinteren går mest med syslerier i mit lille værksted - Jeg hækler, tegner, svinger en pensel, klikker med musen, designer og alt muligt andet, for enten at udfordre mig selv eller nulstille hjernen!


Jobs
Oase-Outdoors – 2011 Stilling som Grafiker
Freelance – 2011
Barsel – 2009 - 2010
Vikingegaarden A/S – 2009 Stilling som Grafisk Designer
Mediegruppen Reklamebureau – 2008 Stilling som Grafisk Designer

Scandic Food A/S – 2006-2008 Stilling som Grafisk Designer

Uddannelser og kurser
Ålborg Teknisk Skole – kursus i Adobe CS3 (2008)
Avanceret kursus med henblik på nye ting i CS3-pakken samt tips, trick og andet relevant information.
Højer Design Seminarie (2002-2005)
Jeg er uddannet grafisk designer. Har fået dybdegående undervisning i relevenate programmer og grundlæggende teknisk viden.
Markedsførring og kommunikation var en stor den af undervisningen og vi fik en kreativ tilgang til tingene. Undervisningen bestod af: Idéudvikling, tegning, visuel identitet, typografi, komposition, grafisk produktion og meget andet.
Vejle Kunstskole (2001-2002)
Tegning: Teknikker inden for formgivning, gengivelser og farver.
Illustration: Tegne/male til en tekst, musik eller andet. Det kan inspirerer og sætte gang i den kreative proces.
Billedkunst: Teknikker og farvelære.
Dekorationsmaler-kursus, Svendborg (2000)
Fremstilling og håndtering af gamle maleteknikker og materialer. Stort kendskab til redskaber som kan lave flotte effekter og imitationer af f.eks. træ og sten.
Dekorationsskolen i Svendborg HG2 (1999-2000)
Uddannelse som dekoratør. En kreativ uddannelse som ikke kun er salgsorienteret, men også idéerig og 3 dimensionel.
Kolding Købmandsskole, HG1 (1998-99)
Kommunikation og salg – havde dekoration som sidefag
Kolding Teknisk Skole, (1997-98)
Grafisk Design Grundforløb.

Går på Billedskolen i Skovby – her har jeg svunget penslen siden 2006 og er nu også i bestyrelsen. Her lærer jeg en masse, og mest af alt bliver jeg inspireret til at udvikle mine malerier.

Det trykte medie skrev...
Har været så heldig at få navnet i avisen.
Horsens FolkebladVejleamtsfolkeblad
Horsensposten

Det var ordene for nu – det kan være der med tiden bliver fyldt mere på... Du er velkommen til at spørge, kommentere el. bare grine lidt via bloggen eller info (@) kreativeomgivelser.dk