fredag den 16. januar 2009

Kreativ Blogger Award

Jeg er en beæret blogger – jeg har fået en pris! :)
Det er Mahalo som har nogle helt fantastiske ord at sige om min blog – tusind tak for prisen – det varmer! :)
Nu ved jeg at denne pris har cirkuleret rundt i noget tid, men jeg vil alligevel give til kende hvilke blogs jeg synes er mest kreative! :)Anita: Hun er min yndlings kreative blogger! Hun har gang i en masse spændende projekter og viser frem af hendes værker, og ikke mindst er hun super godt til at vise processen og giv ud af sin viden og kunnen! Tak for en super dejlig blog Anita! :)

Hanne: Synes de puder hun laver er helt vildt skønne – hun kan sy kan hun! :)

Krusedullen: Er ret ny i den lange liste af blogs jeg følger med i. Mest af alt elsker jeg de s/h små tegninger som understøtter teksten!

Madametrids: Skal også have en award for at kunne noget helt fantastisk som at scrapbooke! :) Jeg har aldrig selv gjort i det, men synes det er en sjov diciplin og nyder at komme på bloggen! :)
– det er ikke den første award hun får, så der må være noget om snakken! ;)

Diana: Hun kan scrape kan hun, jeg synes hendes ting og hendes blog er meget anderledes end hvad vi ellers ser og stemningen på hendes blog er helt speciel! :)

Tina: Hun kan ikke bare lyn-strikke men også svinge pensler og kan se hun lige har været på genbrugs jagt – det er altid spændende at se hvad hun nu finder på at lave! :D

Det var de blogs jeg har valgt at fremhæve og give en lille award! :) Jeg håber det kan give inspiration til andre bloggere, for de er et besøg værd! :)
Hvis du selv har lyst til legen er reglerne som følger:


1. Vinderen kan kopiere denne Award til hans/hendes side.
2. Lav en link til han/henne du fik Awarden fra.
3. Nominer mindst 7 andre bloggere. (Jeg har dog kun valgt 6)
4. Lav link til disse på din blog.
5. Læg besked på bloggene til de nominerede.

3 kommentarer:

 1. jamen tusind tak Helle...for dine flotte ord om min blog....glæder mig at du kan bruge processen til noget, det er virkelig dejligt...så det må jeg hellere gøre lidt mere i....får lyst til at besøge de andre blogge du nævner, må jeg lige sige...du gør god reklame...
  Jeg er meget beæret...tak Helle...du hører så sandelig også til mine yndlingsblogs....

  SvarSlet
 2. tusind tak Helle, jeg er meget glad for den :)

  SvarSlet
 3. Nej, hvor skønt, tusind tak ! Herligt at få en award der ikke ikke kommer fra en scrapper. Men du skulle da tage at designe ting til digital scrapbooking !!!!!!

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)