onsdag den 23. december 2009

Lidt sjov til børnene "mens de venter"!!!

Flip-flappere husker jeg tydeligt fra da jeg var barn... Men dengang lavede jeg dem selv! :) Nu har jeg lavet én som er print-venlig! :) Download, klip, fold og leg... HER!

5 kommentarer:

 1. Tror jeg vil downloade den og er sikker på at blive voldsomt populær på arbejdet efter jul....vi kalder dem for nip-napper, men de er helt sikkert ens....fineste design, helle....
  og ¨å vil jeg ønske Jer en vidunderlig dejlig jul med den lille fyr...det må være en helt ekstraordinær oplevelse, den første jul med sit lille barn som en lille ny familie.....Glædelig Jul...

  SvarSlet
 2. jeg klistrer bare små klistermærker på med passende opgaver til efter Jul, no problem for den er bare så flot....

  SvarSlet
 3. ej hvor sjovt den havde jeg helt glemt..den fik mig til at tænke på den der elastik man skulle skiftes til at løse, hvis du kan huske den?

  SvarSlet
 4. Tak skal du have Anita. Håner også du får en rigtig dejlig jul! :) Ja du kan jo sagtens klister nye opgaver ind. Ellers kan jeg ligge én ud man selv kan skrive i efter jul! :)

  Husker ikke elastikken hmmm...? :)

  SvarSlet
 5. Den er rigtig fin. Kan også huske dem fra jeg var barn men det var forhåndenværende ternet eller linieret papir, som blev brugt. Disse er flere hundrede % mere charmerende;-)

  De bedste hilsner
  Anette Linnea
  http://linneasunivers.blogspot.com/

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)