lørdag den 15. maj 2010

Et par mønstre

Jeg har leget lidt her til aften - er alene hjemme og bruger tiden på hygge her ved mac'en! :)) Der er kommet dette mønster ud af det:


Du kan downloade følgende:Jeg gøre lige igen opmærksom på følgende: Hos BLOGBULK kan du finde hjælp til, hvordan du redigerer i din blogger-html. Hans blog er på letforståeligt engelsk og meget pædagogisk! (så selv jeg kan finde ud af det – det siger ikke så lidt... hi... hi) Her finder du beskrivelse på hvordan du får et fint mønster på din blog! Under BACKGROUNDSTYLES skal du vælgre den 1. måde at anvende mine mønstre på! :) Håber det kan hjælpe til lidt inspiration!? :))

Håber du kan bruge mønster, og evt. vil vise frem af hvad du finder på at bruge dem til?! :)
6 kommentarer:

 1. ih altså, hvor laver du altså nogle dejlige mønstre...er især vild med Retro_flower..skal helt klart havde printet nogle af dem ud :-)

  SvarSlet
 2. Hold FAST hvor er de flotte de to mønstre :)
  Jeg tester lige på bloggen...
  Hvis man ikke bliver i forårshumør af dem, så ved jeg snart ikke da :)

  SvarSlet
 3. Tak skal I have begge to! :)) Dejligt at I kan bruge dem... Jeg kan ikke finde ud af hvilken jeg bedst kan lide, tror det er retro-udgaven! ;)

  SvarSlet
 4. Hvor er du dygtigt og tak fordi du deler ;o)

  SvarSlet
 5. FEDT!!! Jeg faldt fuldstændig for dette mønster, så det har jeg lånt til min baggrund og lavet dette indlæg omkring det :-)

  http://anja-finurligheder.blogspot.com/2011/03/retro-mnster-pa-min-baggrund.html

  Dejligt, du deler ud af dine kreative evner :-)

  Tak//Anja

  SvarSlet
 6. Det er da så lidt Anja! :)) Dejligt at du kan bruge det! :D

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)