onsdag den 30. juni 2010

Cernit-kreationer

Har rullet, trykket og bagt - det er endt med smykker der er ude i test-verden. Nu skal det stå sin prøve og jeg vil se hvad det kan holde til. :))

Som så mange andre er jeg tosset med neon... Waooo... Og det er bare en tur i byggemarkedets mureafdelingen, så er man ejer af kraftigt neylon-neon. :D NICE!


Min mors brune hånd har fået selskab... :)) Nu med hjemmelavede knapper i stedet for glasset's de bedste! :) (Se dem her) Knapperne vil jeg selvfølgelig også prøve at bruge i tøj og lave flere sjove af slagsen, men nu vil jeg lige se hvad cernit kan holde til! :)

Rigtig god dag til jer alle sammen! :)

6 kommentarer:

 1. AJJJ hvor er de bare flotte Helle :) Især halskæderne tiltaler mig ekstremt meget!!!

  SvarSlet
 2. Hvor er dine crenit kreationer blevet fine.

  SvarSlet
 3. Wauw hvor er de seje, må man "hugge" din ide? Sådan nogle kunne jeg nemlig godt tænke at lave sammen med min datter. Jeg er helt ny i "bloggeriet" så jeg vil jo ikke træde nogen over tæerne på grund af min uvidenhed. Lækker blog du har og mange andre fine ting du laver.
  Vh Charlotte

  SvarSlet
 4. Tusind tak skal I have... :))
  morslille: Du hugger bare ;) Men dejligt at du spørger! Jeg har ikke hugget idéerne fra nogen som sådan, men kombineret fra flere ting jeg har set! :) God fornøjelse.

  Rigtig god varmedag til jer!

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)