fredag den 29. oktober 2010

Sneak peek //Sketchbook Project

Jeg er med i Sketchbook Project, og har ikke fortrudt ét sek. :D Det er hyggeligt at doodle i en lækker lækker skitsebog, velvidende at den kommer på turne. Det er ikke et mål at blive set, heller ikke at få noget ud af det, jeg kan ikke engang selv komme over og se "koncerten", men jeg har stillet mig selv en opgave og den har giver nye idéer og mulighed for udvikle mig. Jeg må indrømme at jeg virkelig har svært ved de illustratorer, kunstnere etc. som blive ved og ved og ved i den samme trummerum. De som ikke udvikler stregen, teknikken og udfordrer sig selv er og bliver KEDELIGE!!!
Jeg vil ikke være kedelig og vil gerne om 10 år kunne sige, at jeg har udviklet mig. Det er rent personligt, langt fra professionelt, men ren og skær af LYST! :D
Nå, men nu til et lille sneak peek;
Emnet er "coffee and cigarets". Jeg har valgt cigarets fra, alene af den grund at jeg ikke ryger men ELSKER kaffe. Jeg har yderligere stillet mig den opgave at jeg KUN har min blyantsfarve, filtpennes sort og kaffens brune farve at gøre med. Og er bogstaveligt talt kaffens farve jeg bruger... Har fundet ind til kaffens muligheder, farvenuancer og forskelligheden mellem f.eks instant og regulær kaffe. :)
Vidste du at ved at male med en meget koncentreret instant kaffe, kan få en meget blank overflade?
Hvorimod et tyndt lag med lidt tyndere blanding giver en meget fin brun og mat farve?

Der kan man bare se... ;)

1 kommentar:

  1. Ej, hvor ser det cool ud. Den udstilling gad jeg godt at se. Super spændende :) Rigtig meget held og lykke, eller god fornøjelse, med projektet.
    Jeg har engang eksperimenteret med The og fotografier.. Jeg fandt en gang nogle meget meget gamle glas-negativer på et loft,nogle familieportrætter, men desværre ikke af min egen familie. Jeg fremkaldte billederne i et mørkekammer men de så helt forkerte ud, med rigtig gamle motiver på spritnyt papir. Derfor badede jeg billederne i forskellig the så de fik det gamle look i farverne også. Det så faktisk ret autentisk ud. :)

    SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)