torsdag den 27. januar 2011

Plakatløsning...

Jeg sad længe... Meget længe... I går aftes og knoklede med skrift, fonte og opsætning af plakater. Det drillede og blev aldrig godt, men nogen gange hjælper det også at starte forfra og tænke fuldstændig anderledes og MEGET MEGET mere enkelt! :) Spildte nogle timers arbejde, og kan være glad for at det ikke var betalt arbejde, da jeg så ville have en underskudsforretning... :D HI HI...
......En lille TEASER.......


Jeg er blevet ret vild med resultatet, og håber også at vedkommende som skal have plakaterne, synes det samme...

4 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud, glæder mig til at se resultatet!

  SvarSlet
 2. Hey Helle.
  Det ser rigtig spændende ud - jeg er sikker på at modtageren nok skal blive tilfreds!
  Jeg skriver desuden for at sige at jeg har brugt dine smukke mønstre! Jeg har lavet nogle fisk, som jeg har lavet om til stof hos Spoonflower.com. Stoffet kan du se hér! http://www.spoonflower.com/fabric/459043
  Jeg skal nok kreditere dig, når jeg engang får lavet noget af stoffet, men ville bare lige sige at jeg er stof fan af dine mønstre, og ville ikke have noget imod et lille diy-kursus i enkel mønsterfremstilling, hvis du vil dele et par af dine tricks! :-)
  Ha' alletiders dag.
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. Brilleting
  Tusind tak for dine fine kommentarer! :D Og hvor laver du bare nogle super søde fisk... waooo... I LIKE! Glæder mig til at se hvad de bruges til! ;)
  Glæder mig også til at se hvad du har brugt mine mønstre til. Du må selvfølgelig meget gerne få lavet stof a mine mønstre, men jeg ser helst ikke at det bliver sat til salg, på f.eks spoonflower, men det lyder heller ikke til at det er det du vil! ;) – måske jeg evt. kan købe en lille stofprøve a dig??? :))
  Jeg har lidt dårlig samvittighed over for mig selv, for gad godt at tilpasse mine mønstre og sælge dem på spoonflower – det kommer en dag, den dag jeg får tid! :D
  Jeg bruger Illustrator og photoshop til at lave mine mæsntre... Hvad bruger du? :D

  SvarSlet
 4. Hey Helle!
  Fedt at du kan lide fiskene - Du kan tro at du gerne må købe en prøve af mig - har lige sendt en bestilling på en helt masse - tanken er, at de skal syes sammen og laves til en uro/et ophæng - synes at farverne spiller supergodt sammen.
  Jeg har fuld forståelse for at du ikke ønsker at jeg sætter det til salg på Spoonflower, så jeg nøjes med at købe til eget forbrug :-)
  Jeg er ikke så trænet udi at lave 'seamless patterns' - gad godt at finde ud af hvordan man gør. Jeg har desværre kun Photofiltre og Sumo Paint - begge i Pro-udgave, men de mangler altså nogle af de fede features de 'rigtige' grafikprogrammer har. Indtil jeg på et tidspunkt får en ny computer må jeg vist nøjes.
  Men så længe det er på 'hyggeplan' så går det også nok! :-)

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)