onsdag den 23. februar 2011

Sorte stjerner // FREE PATTERN

Jeg eeeelsker dem... :)
Ja, man skulle jo tro jeg var til maaange farver og ikke sorte, grå og enkelthed. Men det kan I ellers lige tro jeg er MEGET!!! :) Vi er ved at indrette vores 1 sal, ny maling, nye møbler og i ved... Og det er sort som kul! :) Måske der skal en stjerne ind hist og her – bare en idé!
I mens har jeg mundret mig med stjerner i photoshop!


Værs' go'!!!
Sorte_stjerner_A4
Sorte_stjerner_PX
Lige til at downloade, printe eller bruge som baggrund på f.eks bloggen! :))

12 kommentarer:

 1. EEEj din snut - jeg er vild med stjerner, jeg vil rigtig gerne låne dem - TAK! :D

  SvarSlet
 2. hov det kan jeg ikke finde ud af! ØV!

  SvarSlet
 3. Tusind tak for endnu et flot design.
  De kort jeg fik lavet af dine sidste downloads er afleveret i Allerød, og samles der sammen til forsendelse til soldaterne i Afghanistan ! Den sending afgår snart. Soldaterne kan så sende en hilsen hjem til familien i Danmark. Så dit design må siges at komme vidt omkring.
  TAK.

  SvarSlet
 4. Nå, jeg har lavet en baggrund selv. Jeg har linket til din side, tak for inspirationen! :D

  SvarSlet
 5. Hej Helle

  mht. din besked - Jeg så bare at det ikke var en jpg. fil og så blev jeg lidt usikker på den side, man kommer ind på via dit link. Jeg bliver altid lidt nervøs og hopper fra, når det ligner en side der kunne finde på at ligge en masse pop op vinduer på ens computer. Jeg nåede ikke så langt før jeg gav op. Det kan sagtens være det virker for andre :D

  SvarSlet
 6. Hej Aka
  Jeg synes projektet er SÅ fantastisk, og jeres kort er bare SUPER flotte! :) Der kan mine simple, trykte 1-plans kort slet ikke være med! :))
  Til jer der lige vil se de omtalte kort:
  http://operationskrivhjem.blogspot.com/search/label/kort
  Var jeg bare god til at scrappe, meldte jeg mig helt sikkert til projektet... Men jeg er bare glad for at kunne bidrage en lille bitte smule med et par prints. Sig til hvis der er noget I kan bruge mig og min streg til, så hjælper jeg gerne! :))

  SvarSlet
 7. Hej Mette
  Det er en JPG-fil... Hvis du tænker på PX, så er kalder jeg den det, så man ved at det er 1 pixel og skal sættes side om side når man bruger det som baggrund. Jeg har overvejet at lave en tutorial på hvordan det virker, da der har været et par stykker før dig som ikke ved hvordan man ligger sådan en PX ind som baggrund på sin blogger-blog :)
  MHT. der hvor filen downloades har jeg ikke oplevet problemer med en masse pop-up og reklame-spam... Så håber heller ikke andre har oplevet noget lignende.
  Tak for dit input - altid dejligt at blive klogere! :D
  Rigtig god dag derude!

  SvarSlet
 8. Hej Helle - det lyder super godt med en tutorial, det tror jeg der ville være mange der kunne få glæde af her i blogland, især os nye bloggere :D
  Godt at vide, det kunne jo være du lavede en smuk baggrund til låns en anden gang
  !

  SvarSlet
 9. Skønne sager her på bloggen, fantastisk at du deler dem! Tak for det :)

  SvarSlet
 10. Er lige blevet anbefalet din blog... - og hold da op hvor er der lækre sager...

  er nu trofast læser :)

  SvarSlet
 11. Nej 1000 tak, har lagt dine stjerner ind på min blog. Er lige ved og prøve at lave lidt nyt på min blog og der passede dine stjerne lige ind. Passer også godt´til mine stjerne smykker :)
  Linker til dig :)

  Glæder mig til at følge med herinde :)

  SvarSlet
 12. Tak. Dem låner jeg lige.

  http://vonrix.blogspot.dk/

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)