torsdag den 31. marts 2011

Med tryk på...

Alt imens at jeg kan se min blog få fine ikoner i toppen, laver jeg lige et lille indlæg! :)

Det handler om DYBTRYK. – jeg har nemlig været så heldig at komme i nærheden af en som ejer en trykpress, og én som også kender metoden dybtryk i pap. Og hold da op jeg er solgt... Bliver jo nød til at eje sådan en flere tusindkroners maskine, og finde pladsen til sådan en elefant! :)

Metoden er ret enkel, og når man først lige husker på at tingene bliver spejlvendt, og får et håndlag for hvor meget sværte der skal på, så bliver det riiigtig sjovt. Og hold op der er muligheder og materialer til leg og sjov. Jeg glæder mig til om 14 dage hvor jeg håber på lidt mere tid ved trykpressen! :)
Efter små 15x15 cm tryk, legede jeg med lidt tapet som trykplade. Det gav en god baggrund til de små motiver og nu mangler jeg bare en ramme! :)

Og tusind tak for hjælpen til mine ikoner MAROLLE - du er bloglands absolut bedste til det der! ;)

5 kommentarer:

 1. WOOOOOW, det ser HEEELT vildt fedt ud! Kan SÅ godt forstå du er blevet forelsket ;-)
  Dejlig dag til dig/Stine

  SvarSlet
 2. selv tak :)
  du havde jo gjort halvdelen af arbejdet selv ;)

  SvarSlet
 3. ÅÅÅÅÅRH, hvor er det bare fedt! Jeg vil også dybtrykke!! Hvis/når du engang får sparet sammen til sådan en tingest, vil jeg rigtig gerne besøge dig ;-) Jeg ser også masser af muligheder, og kan virkelig godt forstå din begejstring ... dine tryk er bare SÅÅÅ lækre!!
  Ha' alletiders aften (og tillykke med´de flotte ikoner på bloggen!).
  Kh. Jane

  SvarSlet
 4. Tak for det - også til dig Marolle! :)
  Brilleting: Jamen jeg ER gået igang med at spare sammen skal vidst på brugtmarkedet hvis det skal blive inden for nærmeste fremtid ;)

  SvarSlet
 5. WOOOOOOOOOOOOOW siger jeg nu bare ;)
  Super super SUPER flot.

  Knus og kram herfra

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)