fredag den 28. oktober 2011

Mangler du en lille weekend aktivitet til de små?

Da jeg kom hjem fra arbejde i dag, fandt jeg maletrøjen frem, sammen med maling, pensler, stempler og lækkert papir. Magnus var ret vild med at bruge stemplerne, neiiiiii.... hvor fint! :) De små hænder er som skabt til at håndtere stemplerne, og jeg fik den ide at der skal laves julekort af hans kreativiteter :)) Om dette senere når vi nærmer os jul :)


En hyggelig fredag eftermiddag hos os - måske en ide til en stille weekend?! ;)

Hvad laver du med dine børn sådan en dejlig fredag eftermiddag?

5 kommentarer:

 1. Hvor fint og hyggeligt. Jeg misunder din energi til at hive maling frem fredag eftermiddag. Men det er vel bare at tage sig den tid :-) God ide at bruge hans maleri til julekort. Det glæder jeg mig til at se.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud! Vores fredag eftermiddag startede med at mor og far tog sig en latte to go på vej for at hente storebror, vi havde hans løbecykel med og tog os god tid hjem hvorefter vi legede i gården :-) Dejlig fredag!
  Hvor har du købt stempler henne?? jeg har nemlig også tænkt at det kunne være en super ting til sådan nogle små hænder :-) og også et hit til julegaverne måske :-)

  SvarSlet
 3. Såååå hyggeligt og god idé med stemplerne :-)

  SvarSlet
 4. Vibeke: det er sandelig heller ikke hver fredag vi har energi til det - nogen gange går vi tur, andre gange ligger vi bare og leger midt på gulvet og slapper a'!

  Martina: det lyder godt nok også hyggelig :) Syemplerne købte jeg vidst i netto engang . Synes a og til man ser stempler på tilbud - tror også Bilka har nogen der ikke er så dyre :)

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)