torsdag den 29. januar 2009

En illustration – ikke et maleri!

Sidder og laver brochure der skal bruges til lidt a' hvert, jeg burde skrive ansøgninger, men det er svært at tage sig sammen, når der ikke er nogen jobs at søge! :( Pust, jeg har valgt den forkerte branche! Men måske et job på en planteskole var noget for mig, har tænkt på det længe, men det er i bund og grund blomsterdekoratør jeg gerne vil være og starte uddannelse nu, vil være hul i hovedet! Jeg tænker og overvejer... :D
Måske denne kan bruges i en ansøgning til en planteskole?! :)

12 kommentarer:

 1. Held og lykke emd jobsøgningen. Jeg syndes dine illustrationer er skønne, det må der da være nogen der kan bruge? Men måske du kunne blive blomsterdekoratør med egen kortserie, det er der da vist ikke mange der kan kombinerer.

  SvarSlet
 2. Det kunne den garanteret :):) Eller den kunne passe på rigtigt mange danske blogge!!! IH Hvor jeg glæder mig til varme, sommer og ophold i haven ;)

  SvarSlet
 3. Den er fin, så må de da ville se dig, pøj pøj med det.
  Yt,

  SvarSlet
 4. Det er da ikke fantasi du mangler. Det sker jo ikke noget ved at sende den, kun at du måske kommer til samtale :-) Held og lykke.

  SvarSlet
 5. Tak skal I have... Ja hvem ved, det kan da ikke skade med lidt stemning på til en jobansøgning! :D

  SvarSlet
 6. Rigtig dejlig pige på græs!
  Jeg gider personligt aldrig læse ansøgninger, der ikke er krydret med kreativitet ( tænk der er faktisk folk i den kreative branche, der søger uden) Hvis jeg fik en ansøgning med den forside(evt. med en lille tekst under: "og til at arbejde hos Jer!")Så ville du komme til samtale, alene på det!
  Venlig hilsen
  Hanne

  SvarSlet
 7. Hej Hanne!
  Det var dejlig opmuntrende! :) Jeg kan kun være ENIG! Jeg har selv siddet og læst ansøgninger, og forstår ikke man kan søge et kreativt job, med en kedelig og intetsigende ansøgning, hvor kreativitet er lagt helt på hylden! :-/
  Det kunne være jeg skulle sende dig en ansøgning!?!? ;)

  SvarSlet
 8. Jeg håber, du finder noget, hvor du også kan bruge dine kreative og dejlige evner, Helle.

  SvarSlet
 9. held og lykke med jobsøgningen - uanset titlen ;) Fin illustration

  SvarSlet
 10. Held og lykke med jobansøgningen.
  Super dejlig sommer illustration.

  SvarSlet
 11. Tak Krudsedulle og madametridse! :) Nu må vi se hvad det ender med – det er jo spændende! :)

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)