fredag den 28. januar 2011

Er koboltblå hot kr not?

Altså... Nu står jeg i én dejlig stor genbrug, og synes at have en fornemmelse a' at koboltblå bliver erstatningen for gul... :) Gul har været en spændende udfordring for mig at bruge de sidste par år. Kan godt lide at bruge den, men hold op den er ikke nem og det skal være i begrænset mængde. Nu tror jeg jo så, at den mørke blå som jeg forbinder lidt med start 90'ere, bliver den nye gul... Kom ikke hjem med noget i farven, men det fristede...
Hvad synes du om farven?
Published with Blogger-droid v1.6.5

14 kommentarer:

 1. farven er okay, men i små mængder synes jeg. Hvis det øverste billede er blå lamper, så havde jeg købt dem.
  1. fori jeg lige står og mangler et par fede lamper
  2. fordi man altid kan ændre farven.

  Dem ville jeg gerne ha haft :)

  SvarSlet
 2. Absolut NOT - den går slet ikke her.....

  SvarSlet
 3. arh på den rigtige måde, tror jeg sagtens den kunne blive fed igen! Hvordan ved jeg ikke, men i små mængder - det er jeg enig i!

  SvarSlet
 4. Ser lige en brøler i overskriften. Øv ... Der var ikke mindre end 3 stk til 20kr for dem alle. :D

  SvarSlet
 5. Hot selvfølgelig - skal da bare mixes med turkis og æblegrøn som minimum
  Klem MARIANNE

  SvarSlet
 6. Jeg er ret glad for farven, og mix gerne med andre farver som Marianne skriver. Jeg er ligeglad med om farver er på mode eller ej. Hvis jeg kan lide farven, så er det altså det, der tæller :-) Kh. Linda

  SvarSlet
 7. Koboltblå, uhmmmmmm:) Men som med alle andre bastante farver, synes jeg ogsså, at den skal blødes lidt op med andre knap så højtråbende.

  God weekend!

  KH
  Lis

  SvarSlet
 8. koboltblå er ikke lige en farve jeg bruger meget og om den er hot eller not ... så må jeg melde pas :)

  SvarSlet
 9. Som en liten fargerik detalj syntes jeg den er fin, men pass på så det ikke blir for mye bare :)

  God helg!

  SvarSlet
 10. eeeeejjjj også købte du dem ikke!! Du burde få smæk! Jeg kan ikke stå for en lampe med en fin form, og det synes jeg helt sikkert at der har (3stk!!!!!) Gid det var hos min loppe pusher ;)

  SvarSlet
 11. Ikke koboltblå hos mig om den så bliver nok så hot! Den generer mine øjne. Men jeg husker tydeligt, da den var på mode, og jeg kender nogen, der både kan bære farven og indrette med den så det ser rigtig skønt ud. Bare ikke hos mig.

  SvarSlet
 12. Uhh, den er svær. Det skulle jo eftersigende være det nye sort. Jeg er nok lidt forbeholden over for farven, da den giver mig mindelser til min mors kobboltblå periode i 90´erne med alt hvad det indebar af plaider, glaslysesstager og andet (gyser lidt ved tanken). Og så tror jeg også det ville være en smule svært at argumentere for farven herhjemme, efter jeg langt om længe har fået smidt de sidste af kærestens kobboltblå levn ud fra hans ungkarleperiode ;)

  SvarSlet
 13. Jeg er sucker for alle klare farver, specielt kobolt blå, har fulgt mig hele mit liv... Dog skal farven bruges med måde, men med små farveklatter her og der, er det en fantastik farve. -syntes jeg :-)

  SvarSlet
 14. Begynder at ærge mig over ikke at have købt dem - det kunne blive en fin give-away :) Men ærger mig mere over en anden lampe jeg ikke fik med hjem, så måske en ny tur næste uge?! :)

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)