mandag den 2. maj 2011

Hæklet pita ... mit alles ...

Når man ikke er hjemme i dagtimerne, og bare skal flaaaade ud foran fjerneren, så er det garnet som jeg sidder med i mine hænder. Det passer mig rigtig godt, og tegninger, smykker, malerier og andre projekter må vente. Men så bliver Magnus glad, for hæklerierne er ofte til hans fordel! :))


Først var idéen en burger, så en sandwich men endte med en pita. For jeg var ret sikker på at det med at putti i, tage ud og putte i, ville være et hit :P Men den har ikke den store interesse ret lang tid af gangen :S Det er måske også for meget forlangt af en dreng på 1 1/2, som bare gerne vil køre scooter og lege i sandkase! ;) 

Nam Nam... siger Magnus og tager for sig af retterne! :)
Pitaen består af brød, en skive ost, skiver af tomat og agurk, samt et salatblad. Intet finthakket og nipserier, det skulle jo nødigt gå i den gale hals. :)

 Og en pita bliver varmet i ovnen... :) Go' appetit! :)6 kommentarer:

 1. hvor er det bare fint :D god ide!

  SvarSlet
 2. Mmmm ser lækkert ud - sjov idé :-)

  SvarSlet
 3. Sikke da en sød ide :)

  SvarSlet
 4. Sikke en fin idé! Ville ønske jeg kunne hækle! Jeg tror også man må opgive små-syslerierne med de små drenge indtil videre. Hos min 1 1/2-årige storhitter te-selskaber dog for tiden!

  SvarSlet
 5. Forrygende ide. Jeg har set det med en burger, men konceptet med at putte ned i pitaen er meget nemmere at håndtere for små fingre. Den er hermed tyvstjålet og lille-nevøen kan se frem til en lækker og langtidsholdbar madpakke

  SvarSlet
 6. Hvor godt, det er en alletiders idé!

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)