fredag den 22. april 2011

Harlequin og arbejdsliv

Jeg roder med nogle idéer, prøver lidt a - mest i mit hovede, men lidt kommer der også ud gennem...
Jeg er blevet lidt bidt af harlequinmønstre... :)) Tror bestemt ikke jeg er den eneste. Men jeg elsker enkeltheden og muligheden for at lege med farver i alle skalaer! :) Nu må jeg se hvad de skal bruges til, om det bliver en FREE PATTERNserie, eller noget andet som jeg også pønser på! ;)


ARBEJDSLIVET er ikke noget jeg normalt skriver så meget om her på bloggen, men vil indvige jer i en nyhed som består af et 2 måneders projektansættelse som grafiker :) NAM NAM siger jeg bare... ;) Det passer mig rigtig godt og mavefornemmelsen er virkelig rar. :) Jeg ligger heller ikke længere skjul på, at drømmesenariet for mig vil være at kunne blive ansat på deltid, og supplere med spændende opgaver gennem bloggen her, illustrative opgaver, og hvad der ellers kan byde sig. :)
Jeg kan godt lidt at have et job, hvor kollegaer og godt arbejdsmiljø er 1. prioritet – jeg kan klare mange sure og mindre spændende opgaver, hvis bare der er en god tone i virksomheden. :) En anden grund er at 8-9 timer foran en puter HVER DAG, er virkelig hårdt. ;-((( PIV... Drømmen kan være lige om hjørnet, men den kan også være laaaangt ude i fremtiden, og jeg nyder at arbejde mig hen mod noget godt, for jeg ved det kommer til mig en skønne dag! :) Vejen kan være lang og hård, men den kan også, hvis jeg er rigtig heldig, være nem og let som en sky! :)

De næste 2 måneder kan jo godt gå hen, og blive lidt stille her på bloggen, men er sikker på at møde en masse forståelse fra jer alle sammen... HI HI... ;))

Rigtig god lang fredag alle sammen! :)

2 kommentarer:

 1. Hey Helle!
  Hvor lyder det bare spændende med de næste 2 måneder!! Er kun lidt misundelig (ej, ret meget faktisk)!!
  Og jeg er vild med dine harlequin-tern, og kunne nok faktisk godt finde på at lege lidt med dem,hvis de skulle ende som FREE PATTERN!
  Og apropos dém, så er jeg jo lige nu ved at trylle de skønneste uroer ud af de fisk jeg lavede med dine mønstre ... og de kommer med på marked. Skal nok kreditere dig på en lille vedlagt seddel, så køberen kan se at du også har en del af 'skylden' for de fine fisk!! :-)
  Ha' en rigtig lækker påske, og held og lykke med projektet!
  Kram fra Jane

  SvarSlet
 2. Tillykke med projektansættelsen og al det gode der venter i fremtiden;)

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)