torsdag den 5. februar 2009

Et maleri med tanker

De sidste onsdage har stået på hyggeligt samvær, men ikke mindst har vi fået lavet noget! :) Pensler har danset på gud ved hvor mange lærreder, malingen er blevet klattet, blandet og rørt. Det har været skønt at komme igang igen på billedskolen, og synes allerede at der er blevet lavet rigtig meget godt! :) Dejligt at sæsonen stadig er ny, og at der er mange onsdage forude!

I går skulle vi medbringe noget som kunne inspirere os til et maleri – tekst, digt, historie, genstand mv. Jeg valgte Michael Falch's Magnoliepigen. – dette blev resultatet >>

Teknikken er vådt-i-vådt, med svamp og pensel. Har lavet lidt effekter med tryk af tyl...
50 x 50 cmDenne blev ligeledes færdig i går, den er lavet med samme teknik som Magnoliepigen, men også tilført salt til at give effekter i farven, dette er igen fjernet når malingen er tør!
60 x 80 cm


Nu må det snart være tid til den der tutorial med vådt-i-vådt- og løbeteknikken! ;)

6 kommentarer:

 1. FOR HULEN Helle!!! Det er skønne billeder du maler! :):) Og jeg vil elske en tutorial. Men det her er det akryl maleri?? Med salt??? Er det ikke akvarel? :)

  SvarSlet
 2. De er skønne dine billeder.
  Det er nogle vidunderlige farver du bruger.
  Yt.

  SvarSlet
 3. Wauw, hvor er de smukke, Helle! Fortryllende farver og en lethed så yndefuld!

  SvarSlet
 4. Hvor er de smukke dine billeder

  SvarSlet
 5. Tak skal i have alle sammen! :)

  Tina; NOPE... Det er ikke akvarel, men akryl ;) Jeg har i mange år arbejdet med akvarel og synes det har en lethed som er skøn. Derfor var jeg henrygt da jeg fandt ud af at akrylmalingen sagtens kan bruges på samme måde som akavarel, og på et lærred MEN med samme fordele som akryl! :) Det er sjovt at arbejde med...

  Skal se om jeg ikke kan få lavet den tutorial – skal lige finde tiden til det! ;)

  SvarSlet
 6. Jeg elsker dine farver - og billederne. For søren du er dygtig :)

  - jeg er med på en tutorial :)

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)