lørdag den 28. februar 2009

Midtjyllands Kunst Center – Bryrup

Efter en lur og noget frokost er jeg klar til at fordøje formiddagens indtryk! :)
Det har været en inspirerende tur til Galleriet der ligger i det mest fantastiske område; Bryrup! :)

Galleriet er fyldt med farver. Jeg synes virkelig der er en gennemgående stil, og der skal være FARVER! Det passer mig fint, det trænger jeg til, også mine malerier! :) Jeg er blevet inspireret til at gå videre, prøve noget nyt og fortsætte hvor jeg slap. Det kribler for at komme igang! :)

KUNSTNERE DER GJORDE INDTRYK


Lars Kristian Hansen // laver nogle moderne, enkle og levende billeder. Det er 100% abstrakt hvor mange spændende materialer bruges. Hvad der ikke kan ses på et foto, er at der er en fantastisk dybde i billedet, der er liv og man kan stirre i timer på hans værker.


Bodil Krogsgaard // er skulptør og laver flotte figurer i stentøj. Jeg elsker hendes kraftige damer som har en fantstisk form og struktur i overfladen. De har personlighed, og jeg ville SÅ gerne have én af hendes runde madammer til at stå i min vindueskarm! :)


Kirsten Murhart // har en meget anderledes stil end jeg normalt falder for. Hun maler mange klovne, disse er jeg ikke ret vild med. Men lige præcis dette billede kan jeg rigtig godt lide. Jeg elsker det udtryk hendes mennesker har her, og så fortæller billedet en ny historie hver gang man ser på det. Hendes teknik er top i orden! :)


Christina Kjelsmark // laver billeder fra Færøerne, og selvom jeg tænker på island når jeg ser hendes malerier, så synes jeg stadig de er helt fantastiske! Der er en livlig streg i hendes malerier, og trods de mange farver og strøg, formår hun at skabe ro og en dejlig stemning!

Glenni Andersen // arbejder med keramik og glas. Det er virkelig smukt og naturligt det hun laver. Hun sammensætter naturens materialer med hendes glas og kreamik på en smuk facon. Der er lidt icon over nogle af hendes ting, men det er smukt og enkelt udført! :)


Jeg måtte lige købe den aktuelle bog fra galleriet, så jeg har evigt inspiration i boghylden! :)

5 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige ting du har fået set. Og de store kvinder er meget smukke :o)

  SvarSlet
 2. Jeg kunne ikke være mere enig Lipka :)

  SvarSlet
 3. Jeg er også blevet betaget af den "frodige" dame. Laver hun altid det samme? Hvordan kan det være, de frodige damer fylder hos kunstneren?

  SvarSlet
 4. Jeg er også blevet betaget af den "frodige" dame. Laver hun altid det samme? Hvordan kan det være, de frodige damer fylder hos kunstneren?

  SvarSlet
 5. Hej Elizabeth
  Hun laver ikke kun frodige damer, hun skildrer mennesket i forskellige sammenhænge og situationer. De er ofte groteske og hun udfordrer nutidens idealbillede. Jeg er mest til hendes figurer med naturligt præg i glasuren. Men hun har også en hel række figurer med prikker! Se mere her: http://www.bodilkrogsgaard.dk/

  Det er rigtig spændende... :)

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)