tirsdag den 25. maj 2010

Endnu engang må jeg lige sende en varm tak!

Så har jeg sørme fået en award... Det varmer jo helt fantastisk at få sådan en tilkendegivelse! TUSIND TAK ANETTE! Det bliver ikke noget problem at finde 7 der skal have tilkendegivelsen sendt videre! ;))
Og ikke nok med det, så har Karin også anvendt ét af mine mønstre på sin blog! :D Synes hun har fået en meget fint og sommerligt udseende på sin blog.
TUSIND TAK BEGGE TO!
Måske nogen venter på den lovede GIVE AWAY? – jeg arbejder på sagen, men PUHA... Er ramt af sygdom, så bær' over med ventetiden! ;)


3 kommentarer:

 1. Nå kan se du allerede har fået een :) Men nu har du også fået en ovre hos mig ;) God dag til dig!

  SvarSlet
 2. Det gør mig ikke mindre glad kan du tro! ;)) Men tror den har været hele vejen rundt efterhånden?

  SvarSlet
 3. Hej kære Helle.

  Du har SÅ meget fortjent den award. Med alt det jeg gør brug af dine fine ting :o) Sågar i dag var der to af mine husbonds kollegaer som fyldte rund. Han manglede nogle kort til at sætte på gaverne. "Kan jeg ikke lige printe to af de kort fra hende du kender inde på din blog ??? " Selvfølgelig, svarede jeg. Så de kommer forsat langt omkring :o)
  Dejlig weekend til dig og din lille familie.

  Mit bedste bud på limen er noget superlim mine forældre bruger. Jeg ved ikke hvordan det staves, men det hedder Arldit. Det er noget 2 komponent noget der sprøjtes ud af to tuber, røres sammen og limes. Hidsig lim !#¤&#&

  Anette

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)