torsdag den 3. december 2009

Download Of The Month

Så blev det sørme december... Og det betyder jo jul, hvis det skulle være gået forbi nogle næser ;)
Fra mig til dig kort!!!
Der skal farver på pakkerne i år hvis du spørger mig, og specielt hvis man som mig bare bruger brunt eller hvidt papir... Download, print og klip...


Her hjemme har jeg fundet en klassiker frem, og en "farmor-ting" som hun lavede i massevis da jeg var barn. Nu har jeg fundet frem igen og har siddet de sidste aftener og flettet til den store guldmedalje! :)
Du finder mønster og opskrift på stjerne og hjerte HER! Jeg har lavet mønstret og det er klar til at blive printet, men du kan selvfølgelig også bruge alt muligt andet sjovt papir du har i gemmmerne. Det må ikke være for kraftigt, da det gør det svært at arbejde med. Jeg har printet på 110 g papir. Opskriften på de gode gamle stjerner finder du hos julidannevang.
Og så stjernen kan selvfølgelig også laves til en lille pynt på pakken...


En lille ekstra klippe-hygge-ting...
Download hjertet HER!
Har du problemer med downloadningen, eller finder du fejl i den forbindelse, må du meget gerne kontakte mig på helle.koed.paulsen@hotmail.com På forhånd tak!

3 kommentarer:

 1. Jeg har det sådan lidt hmmmpf med stjernene - vi har boet til leje hos en gammel mand, som forærer os stjerner året rundt i tide og utide - i alle mulige farver - og jeg vil helst have dem hvide eller sølv eller guld, men det kan han jo ikke vide og jeg kan ikke nænne at sige det - måske skulle jeg prøve en ny farve i år?

  Hjerterne vil jeg downloade - dem har jeg aldrig prøvet at flette - tak skal du ha'

  Hyg dig med sønnike på denne grå lørdag.

  SvarSlet
 2. Hej Helle
  Ja jeg har også haft nogle år hvor stjernerne hang mig langt ud af halsen (for at være ærlig) jeg flettede rigtig mange da jeg var barn. :)
  Jeg synes de hvide er lidt kedelige efterhånden, men et MUST på juletræet! ;) Jeg har min farmors de gamle endnu og der er fint glimmer på - rigtig fint synes jeg! :) De blå kommer altså ikke på juletræet! hi hi
  Pøj Pøj med hjertet!!! ;)
  Også rigtig god lørdag til dig og dine! :)

  SvarSlet
 3. Tak for fine til og fra kort.
  Hilsen heidi

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)