fredag den 15. januar 2010

Nostalgi med HAMA-perler

Det er jo fuldstændig som jeg husker det... :D
Først sorterer man, finder den farve man skal bruge og antal... Jeg har brugt mange hvide og der er gjort et pænt indhug i samlingen af hvide HEMA-perler...
Tricket er lidt anderledes end dengang... De har fået en tur med strygehjernet på begge sider. Fandt ud af at snefnugene kommer til at se mere frostagtig og bløde ud. Lige som jeg gerne vil have det!!! :)
(men pas på pladerne, de kan også smelte :-S)
Der er også en anden fordel. De bliver mere stive i det og ikke så skrøbelige... :) Så nu forvandles de til nøgleringe... Og så er de jo ens på begge sider.
Prøvede ellers at lime to færdigstrøget sammen med limpistol, men de bliver voldsom tykke og ikke mindre skrøbelige. Tror ikke det er det sidste jeg har lavet med perlerne... :)

4 kommentarer:

 1. hej Helle !

  De er rigtig søde de hvide snefnug/krystaller...og sjovt nok så plejer jeg faktisk at stryge dem på begge sider, netop fordi de så holder bedre og også fordi de så ser ens ud på begge sider....meget søde...en god idé som jeg tror jeg vil lave næste år omkring vinter/jul.....

  SvarSlet
 2. Jeg har aldrig gjort det før. Da jeg var barn kan jeg huske at jeg synes den var grim, den side man havde strøget :-S Men lige meget hvad så holder de stadig... :)

  SvarSlet
 3. Hej Helle. Jeg har en kreativ award til dig på min blog :-)

  SvarSlet
 4. Eiii... Tusind tak Trine! :) bliver helt brødflov over de fine ord! ;) Det varmer...

  Vil straks finde 7 kreative bloggere... (Bliver ikke noget problem, og vil gerne sende den tilbage, men det er vidst ikke tilladt? :-/)

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)