søndag den 1. august 2010

STORE vimpler...

De første vimpler gør sig godt inde i en stue, men som nogen også nævnte så skal de nok være lidt større til at sætte op i træerne til en sommerfest.
Her med gjort... :)) Både de mønstrede og piraterne er blevet en tand større. Håber det passer bedre nu! :) Du kan hente dem HER og HER!

9 kommentarer:

 1. Jubi, så blev de store! Mon ikke snart jeg skal afholde en lille grillfest!

  SvarSlet
 2. Jo da... Mangler bare lidt sol??! :S

  SvarSlet
 3. Christina Knudsensøndag, 01 august, 2010

  Hej Helle.
  Du laver altså bare nogle super fede mønstre!
  Jeg har straks down-loaded :-) Du burde overveje at få nogle af dem printet på stof, det kunne helst sikkert sælges! Jeg syer f.eks selv hagesmække og kunne sagtens forelske mig i sådanne stoffer :-)
  Knus en anden NÅE´er.

  SvarSlet
 4. Hej Christina
  Hyggeligt med en hilsen fra dig! ;) Dejligt at du kan lide det... Ja, det kunne være sjovt at og se det på en rulle stof! :D Hvem ved, måske en dag! ;)

  Jeg har lige lavet et mønster til en hagesmæk der skal prøves af, kommer sikkert her på bloggen!

  Håber du har det godt! :)

  SvarSlet
 5. Så fik jeg også lige printet dine store vimpler, da der står en 1 års fødselsdag for døren... Glæder mig til at se dem hænge over spisebordet..
  Er det bare med en limstift du folder og limer rundt et stykke snor/strik....
  Nu vil jeg hente min datter som er henne hos dagplejen for aller første gang,,,

  SvarSlet
 6. Hej Lise
  Åhhh... 1. dag?! Husker den som var det i går, og føler lidt Magnus har haft 1. dag igen efter en lang ferie! :) Håber din datter bliver glad for det! ;)
  Jeg har brugt en limpistol og limet der hvor du bukker vimplen, og så limer jeg snoren med, så ikke de skrider på snoren. Snoren hænger jo ikke lige, så de kan sikkert godt rutsje, hvis der ikke er noget som holder dem! :)
  God fornøjelse! :)

  SvarSlet
 7. Hej Helle!
  Du skal lige ha' en lille takke-hilsen for de SUPER lækre prints på vimplerne. Især dem med dødningehovederne har gjort lykke! Vi skulle holde familie-fødselsdag i lørdags med sørøver-tema. Og op dukkede min søde veninde Anne-kaffekande med en lækker lækker ranke af sørøver-vimpler hun havde down-loaded her hos dig - FANTASTIC!!!
  Kærlig hilsen Stine <3

  SvarSlet
 8. ih en dejlig side du har her. jeg har lige meldt mig som fast læser. Og så downloader jeg da lige dit lækre mønster. Så skal vi have vimpler i kolonihaven til foråret :-) Kh Linda

  SvarSlet
 9. Du er så hjertelig velkommen Linda! :D

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)