lørdag den 21. april 2012

Har malet mine grydeskeer

Har en del grydeskeer i træ, som jeg elsker at bruge, og de har efterhånden en del år på bagen. De kan anskaffes til få penge og tænkte; at der ikke kan ske noget ved at eksperimentere lidt :)
Kan ikke husk, hvor jeg så grydeskeer i træ med et farvet håndtag, men DE var ikke billige... Derved opstår sådanne ideer, og når det så kun tager et splidt sekundt at lave, så er jeg solgt til ideen :)
Der er ingen ben i projektet og koster ikke mange kroner. Jeg har brugt alm. akryl og givet dem en gang lak bag efter. Tror ikke de tåler opvaskemaskinen, men det går jo nok liiiiige.... ;)
Farverne er valgt så de passer til vores køkken, men var også tæt på at give dem alle mulige farver; orange, lyserød, gul, sort... :)) Én i hver farve... :)

Rigtig god weekend!!!

6 kommentarer:

 1. Hvor er de blevet fine:-))))))))

  SvarSlet
 2. fantastisk ide, det ser hammer godt ud :)

  SvarSlet
 3. Hvor er de flotte - utroligt hvad lidt maling kan gøre.

  SvarSlet
 4. Hvor ser de bare retro ud dine grydeskeer. Super god ide.

  SvarSlet
 5. Til info, så har jeg nu haft et par stykker i opvaskeren og det får faktisk ok... Nok ikke til MANGE omgange, men en gang i mellem, så holder de tror jeg! :)

  Igang med pensler og maling og PIIIIIIFT grydeskeerne op :D

  SvarSlet
 6. Sikke en fantastisk ide.. Vi har også mange af de lidt "trætte" grydeskeer m.m. og tror da helt klart jeg må prøve det ad :-)

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)