tirsdag den 2. oktober 2012

Et hverdags-indblik

Hos os har det endelig været en skøn eftermiddag... :) Den seneste tid har været præget af trætte forældre, efter om træls omgang sygdom :( Det gør ikke eftermiddagen særlig underholdende eller hyggelig for en 3årig børnehavedreng :( Ulvetime er for første gang et begreb, som vi har brugt her hjemme og har gjort os mange tanker. I dag har været særlig skøn, trods Magnus var en træt dreng har vi været sammen, tegnet og hygget. Med sin far har han fået frisk luft og det sidste krudt blev brugt i haven. :)
Jeg bliver varm om hjertet, når jeg sidder med ham ved min side, og er optaget af former, farver, pensler og papir :) Han elsker det, og det gør jeg også.. Jeg er kommet igang med årets julekort og Magnus lavede kreationer til sin mormor :)
Håber I alle har haft en skøn eftermiddag? :)

4 kommentarer:

 1. Hej Helle.

  Dejlig eftermiddag I har haft jer :o) Her er ulvetime godt nok også blevet alvor efter bhv-start..... Den time får man lige pludselig den vildste respekt for at undgå, ik ??? Kan sagtens følge din glæde over farver og papir, sådan har jeg det også når Godten og jeg krea-hygger :o) Kvalitetstid når det er bedst :o) Er der mon dømt barsel nu i dine kreative omgivelser ??? Dejligt hvis du er nået dertil :o)

  Kh Anette

  SvarSlet
 2. Anette;
  Sølle 3 dage igen :) NU glæder jeg mig... :)
  Håber der kommer lidt mere gang i bloggen når barslen sættes igang - kreative projekter er der i hvertfald nok a'! ;)

  Jeg har virkelig respekt for ulvetimen, men hvor er der meget man kan gøre for at det bliver en god time :) Du ser i hvertfald ikke mig i Bilka mellem 15 og 18 med Magnus ved min side - det vil jeg ALDRIG kunne byde ham... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja så er nedtællingen for alvor begyndt ;o)
   Nej det er ikke i Bilka vi mødes. Det vil jeg heller ALDRIG byde godten eller mig selv for den sags skyld. For du har ret, der er rigtig meget man kan gøre for at undgå den, og heldigvis for det :o)

   Slet
 3. Glæder mig til at se dine julekort ;O) mangler lidt inspiration.
  Her i huset er der først tid til juletanker efter min datters fødselsdag 9 okt. men så skal jeg da bare love for at julen tit og ofte overhaler inden om.

  Mona.

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)