torsdag den 8. januar 2009

2009 here I come...

Så kom vi endelig online igen... 14 dage er jo egentlig ingen tid, men synes det virker som uendeligt længe siden jeg sidst har været ude i cyperspace! :)
Nu håber jeg selvfølgelig at I alle er kommet godt ind i det nye år, at det er startet godt og at 2009 ser lovende, spændende og fredfuldt ud for jer!
Her er julen godt overstået, den blev fejret med mirakler og hygge til den store guldmedalje. Nytåret foregik ret så roligt, og ingen fingre eller tæer er forsvundet. ;)

Personligt
Jeg har frygtet januar en smule, det var som om at "nu kommer den virkelige verden" og hulestemning og den trygge jul er blevet afløst af kontakt med jobcenter, fagforening, læger osv.
Jeg tror fuldt og fast på at 2009 bliver et dejligt år, jeg tror på at dette nytår har været et vendepunkt, og at tiden der kommer på blive fantastisk. Jeg er optimist når det kommer til mig. ;) Kan også stadig være bange, utryg og med selvværd lig' med en grønært, men jeg prøver, og jeg prøver virkelig ALT det jeg kan...

Bloggens eksistens
Overvejelserne omkring denne blogs eksistens i 2009 var kort. Julens mangel på internet har slidt på min skitseblok. Jeg har tegnet, griflet og tegnet lidt mere. Det er blandt andet resulteret i denne blogs nye MEGET anderledes design. I LIKE IT! – er ikke i tvivl om at CS4 også har en finger med i spillet her! ;) Og ikke mindst dette sted som er en KÆMPE hjælp når man gerne vil lave en kreativ blog!

Bloggen er ikke færdig, og har svært ved at slippe den før den er 100%. – men der går vidst nogle dage endnu!

Bloggens indhold
Grunden til at jeg har overvejet at lukke stedet her, er at det er en tidsrøver og får 1. pladsen i den kategori! :(
Og når jeg ser hvor meget jeg får tegnet og malet uden en blog i 14 dage, må jeg indrømme at jeg overvejede det endnu engang. Men jeg har valgt at bloggen skal være mit showroom for de kreative syslerier som opstår hos mig. Det vil også sige at der kan komme flere indlæg nogle dage og andre igen, der kan sikkert gå en pæn rum tid imellem indlæg!
Planen er at koble denne blog mere sammen med min hjemmeside som også står for et redesign iden længe! :)

Vi ses
Glæder mig til at komme ud og se hvad der er sket den senere tid på alle de blogs jeg følger! – mon ikke der er kommet et indlæg eller 2? ;)

8 kommentarer:

 1. Flot design af bloggen!! Heldigvis er der ingen retningslinier for hvor ofte man skal skrive indlæg. Synes bare det er skønt at se dine kreative ting :)

  SvarSlet
 2. Tah Anette! :) Det er jo det... En blog skal jo helst være til for ens egen skyld og ikke mindst for sjov skyld! ;)

  SvarSlet
 3. Dejligt du er tilbage på blogpinden igen. Og hvor er her fint og helt unikt. Særligt er jeg vild med ravnen på stregen... Love it!

  Klem

  SvarSlet
 4. Jeg ELSKER rovfugle... Men synes også der er noget mystisk og unikt over ravnen! – måske det er Odin der spiller mig et pus!? ;) Tak for ros Annie... Dejligt at være tilbage! :)

  SvarSlet
 5. hej Helle !

  her ser superflot ud...smukt design...og det glæder mig at du har fået brugt tiden til at være kreativ med andre ting for det er også vigtigt....og som du selv skriver at se bloggen som et showroom....men det er en tidsrøver, ved jeg...så man skal lære det og acceptere at man også bruger sin tid her....glæder mig at du ikke helt er stået af....

  SvarSlet
 6. Velkommen tilbage - her ser dejligt og flot ud.
  Overvejelser har vi nok alle indimellem, men gør så det er godt for dig :)
  Jeg ønsker dig et fantastisk 2009.

  SvarSlet
 7. WOW, hvor er her blevet sejt.
  Super flot design.
  Godt du valgt at blive ved med at blogge.
  Yt.

  SvarSlet
 8. Tak skal I have alle sammen! :D
  Ses der ude i blogland! ;)

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)