søndag den 15. marts 2009

Uhmmmm.... Køkkenhygge!

Den er ved at være væk – søndag morgen! Men den er blevet til middag, og solen er endnu ikke brudt gennem de mørke skyer!
Jeg elsker søndag – og specielt en stille morgen med hyggensnak over bordet, godt brød, det oblikatoriske blødkogte æg og i dag stod den på the! :) Uhmmm... Det er en god dag!

Håber at dagen byder på en tur i haven... Jeg krydser fingre for at det gode vejr er på vej!
Rigtig god søndag til dig og dine! ;)

6 kommentarer:

 1. Og rigtig god søndag til dig :-)

  PS. jeg ELSKER din streg!

  SvarSlet
 2. hej Helle !

  også god søndag til dig...nogen siger st det bliver godt vejr i eftermiddag....jeg nyder også at det gode vejr er på vej...sjovt nok når vi kommer her til februar marts så kan jeg næsten ikke vente på solen, havearbejdet og bare at nyde at være i haven,...men jeg går derud ind imellem og beskærer og den slags og når man laver noget og får varmen, er det superskønt udenfor...og så glæden ved at komme ind efter at have lavet lidt og få sig en kop varm kaffe eller noget i den stil....

  SvarSlet
 3. Det lyder som en god kop kaffe Anita ;) Jeg elsker også foråret og hold da op hvor jeg savner solens stråler!

  Jeg kom i haven og fik forberedt lidt i højbedet, kigget til et par krukker og ryddet lidt op. NU må det gerne blive varmere så der kan komme noget i jorden! ;)

  SvarSlet
 4. Sådan en søndag morgen er skøn :) Min weekend bød på arrangementer fra morgenstunder for drengene - undervandsrugby lørdag og håndbold søndag, så der var ikke tid til så meget stille hygge, men næste weekend måske ;)

  SvarSlet
 5. Hej Helle
  Nej det er heller ikke hver søndag vi får morgenhygget... :-/ Nogen gange er der jo drøn på... ;)
  Men vi prøver virkelig at holde fast i "traditionen"! :D

  Håber du havde en god søndag!? :D

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)