onsdag den 1. april 2009

Man siger jo ikke nej til en journalist...

10 års jubilæum og udstilling som vi plejer når sæsonen slutter! :) Det var en solrig og god dag, og selvfølgelig skulle jeg forbi til åbningen af en smuk udstilling! :)Det er ikke fordi det huer mig, og slet ikke på en dag hvor hår og ansigt har sit eget liv. Men Det er "kun" Horsens Folkeblad og lidt reklame er jo ingen skade til! :)

Der er var pænt opbud af journalister, og flere aviser var heldige at få billede og interview med et par af mine kunstnerkollegaer!


Der var knald på farverne i år – tror rødt bliver moderne! ;) Jeg elsker den røde varme farve, men styrer den ikke selv, når jeg får den i hånden og på lærredet. Det er mærkeligt som at farverne får deres eget liv når det rammere lærredet! – men det er også en del af det jeg elsker ved at stå og drømme mig ind i maleriet!

I påsken udstiller vores lærer, mentor og inspirator Ellen Margrethe! KIG FORBI! :)

4 kommentarer:

 1. hej Helle !

  tillykke med jeres 10 års jubilæum.......altid dejligt med en udstilling....har jeg forstået det rigtigt at dine billeder er dem med ballonerne ?

  SvarSlet
 2. Tillykke med jeres jubilæum, Helle, det må have været en dejlig oplevelse :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med jeres jubilum :-) Smukke billeder!

  SvarSlet
 4. Tak skal I have... Jeg har dog kun 3 års jubilæum, men billedskolen har kørt hele 10 år, og jeg håber selvfølgelig at de tager 10 år mere! ;)

  JEPS det er mine balloner... :D

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)