tirsdag den 2. februar 2010

Så er kalenderen her // Download Of The Month : Forsinket Januar...

Det er jo ikke fordi der ikke har været downloadnings-muligheder i januar her på bloggen. Men havde jo sådan set lovet en kalender.. UPS! Nå men jeg laver kun kalenderen for min egen skyld og med få tryk på et par knapper kan jeg dele med jer, og det gør jer så! ;)
Du kan nu hente en kalender der er klar til at printe på A4 (bedst på ca. 200 g papir) og du vælger selv om det skal være en klemme, spiralryg el. en 3. ting som holder den sammen! :)
Du kan hente kalenderen HER!
Et lille udpluk fra kalenderen... :) Der printes 2 måneder pr. side og disse skal skæres/klippes ud inden den kan tages i brug...
/Ønsker jer alle en rigtig god tirsdag aften!


4 kommentarer:

 1. mægtig fin Helle
  Hvad brugte du til at sætte dagene op - en eller anden skabelon? Eller har du siddet og skrevet hele skidtet ind selv i illustrator ?

  SvarSlet
 2. Jeg har skrevet skidtet ind i Illu :-( GISP!!!
  Men havde lavet en master så det ikke var det HELE om igen :D HI HI

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare fin Helle. Vi kunne desværre ikke vente, så vi måtte invistere i den kedeligeste af slagsen. Jeg var ellers flittigt herinde og kigge i starten af januar for havde besluttet mig for, at din kalender ville blive en vinder. Glæder mig til næste download.

  SvarSlet
 4. Sådan går det jo Caroline... ;)
  Må indrømme at jeg også har én købe én af slagsen, januar har været travlt og en kalender skal der jo til hurtigst muligt i en travl familie! ;)

  Men tak for dine ord, det varmer altid! :)

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)