søndag den 4. april 2010

Nu også gratis mønster - baggrunde // FREE PATTERNS

Jeg laver ofte sjove mønstre til brug i mine illustrationer, bloggen, hjemmesiden og bare fordi! :)
Det er tid til at dele med jer andre! – derfor har jeg lavet FREE PATTERNS, så når der opstår nye, ligger jeg dem til fri afbenyttelse! :) Her under finder du de første 6 patterns. Du vil altid kunne finde ALLE de patterns jeg har til downloadning via linket i højre side! 

Når jeg har lavet en mønster så ligger jeg et A4 der er lige til at printe, det kan bruges som sjovt gavepapir, tapet eller andet sjovt! (f.eks. dott_A4) Derud over ligger jeg en lille "PX" (f.eks. dott_PX) som jeg kalder dem – de bruges til at lave f.eks. baggrunde i blogger.
Hos BLOGBULK kan du finde hjælp til, hvordan du redigerer i din blogger-html. Hans blog er på letforståeligt engelsk og meget pædagogisk! (så selv jeg kan finde ud af det – det siger ikke så lidt... hi... hi) Her finder du beskrivelse på hvordan du får et fint mønster på din blog! Under BACKGROUNDSTYLES skal du vælgre den 1. måde at anvende mine mønstre på! :)
Jeg håber at disse kan bruges, og at jeg har forklaret mig tilstrækkeligt, så at I har fået lyst og idéer til at bruge mine mønstre! :) Hvis der skulle opstå problemer, eller du har spørgsmål så skal du endelige skrive til mig på helle.koed.paulsen (@) hotmail.com. Har du ønsker til farveændringer i eksisterende mønstre, så prøv da også at skrive til mig, og jeg vil se om jeg kan få lavet noget efter dit ønske!

9 kommentarer:

 1. Hvor er de fine. Tak :)Jeg ville ønske, jeg kunne finde ud af sådan noget, men jeg holder mig til nål og tråd og sådan... :)

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine. Tak fordi du deler ud. Jeg vil måske tage mig sammen til at bikse lidt med bloggen på et tidspunkt.

  SvarSlet
 3. Tak fordi du vil dele med os, det skal da prøves.

  SvarSlet
 4. Tak skal I have... :) Jeg elsker at lege med mønstre - også på bloggen i ny og næ. Håber også i blive bidt af en gal monster! :D

  SvarSlet
 5. Så faldt jeg lige over dig... og sørme så om jeg ikke blir hængende som fast læser, for hold op hvor laver du nogle fede ting! Glæder mig til at følge med herinde! :)

  Kh Sarah

  SvarSlet
 6. Tusind tak Sarah!!! :) Det varmer! :D

  SvarSlet
 7. De er suuuuper fine!! Hvem der bare havde en printer... Men NU har jeg en god grund til at plage om en hehehhehehhe.
  TAK fordi du deler!

  SvarSlet
 8. Hei Hei!

  Så nydelige mønster du lager! Kjempe flotte var de. Du er en riktig så kreativ sjel, det liker jeg. Så deg blir jeg absolutt nødt til å følge med videre.

  Med vennlige hilsner fra Mumsi - Med et lekent sinn

  SvarSlet
 9. Hej
  Din blog ser "frygtelig" kreativ ud;-) den bliver spændende at følge.
  mange julehilsner lone.g

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)