mandag den 21. februar 2011

Grafik til ringmappen // Download Of The Month

Jeg manglede, så jeg lavede...
Om nogen så er jeg et rodehovede, men jeg øver mig! Specielt i mit arbejde som grafisk designer, er det vigtigt at have en form for struktur i sit arbejde, men det gælder også om at have orden. Jeg elsker systemer, opbevaring, og at hitte på former til at systematisere, men jeg er ikke god til at bruge det i hverdagen, jeg øver... meget...


Så nu putter jeg i mapper i stedet for at gemme tårne af magasiner, blade og udklip. Det fungerer, og jeg er rigtig glad for mine mapper. Det er ikke længere nok med én HOBBY, der skal flere til... :) 


DERFOR kan du downloade ryg til dine mapper HER (Der er kategorierne, Børn, Hobby, Mad, Søde sager, Bolig, Have, en række uden, hvor du slev kan skrive dine kategorier).


Til de som er den heldige ejer af en A3 printer, kan også downloade forside / faneblade til mapperne – med de ovennævnte emner. Ikke sikkert så mange af jer har muligheden, eller kan se anvendeligheden, men I har muligheden! :)

12 kommentarer:

 1. Hej
  Hvor er de flotte dine rygge til mapperne! dem skal jeg vist have hentet en af dagene. Jeg har nogle tidskriftmapper af træ, som kunne trængte til at se lidt forskellige ud;-)

  Hilsen Lone.g

  SvarSlet
 2. Lækre rygge. Kunne du lave dem, så de også passer til mapper med 4 cm ryg?

  SvarSlet
 3. Det kunne være en beskrivelse af mig og mit forhold til systemer og orden.. Tror bestemt jeg downloader "ryggene" inden længe... TAK- fortsat god dag. Kh Anne

  SvarSlet
 4. Anonym... vil du sende mig målene?
  Kan ikke love noget, men skal kigge på det!!

  SvarSlet
 5. Hvor er du sød;) deler ud til os andre HELE tiden.... Tak for det

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 6. HAPS! - sagde fru friis (og så glad ud!)

  SvarSlet
 7. Helle, hvor er de bare fede! Jeg har downloaded til computeren og printer, når jeg kommer i nærheden af en farveprinter. Har brugt noget af weekenden på at lave svampeuroer ud af nogle af dine skønne grafiske designs:-)

  SvarSlet
 8. Deeejligt at de kan bruges! :D

  Dorthe: Viser du frem, det lyder som en rigtig god idé! :) Vil også meget gerne have dig i min "sidebar" for at vise hvad mønstrene kan bruges til! :))

  SvarSlet
 9. Jeg skal nok lægge nogle billeder på bloggen af hvad, jeg har lavet!

  SvarSlet
 10. Mig igen;)

  Det er måske bare mig der er dum...men hvordan kan jeg forstørre dem op til en mappestørrelse..jeg får dem bare små.. ca 15*4

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 11. "Rygmærkerne" er 15 x 4 cm, det skulle gerne passe til de store mapper! :)

  SvarSlet
 12. Mig igen...;)
  Jeg fik mig vist ikke forklaret godt nok:( undskyld.. det er en del større "kasser" jeg kunne godt tænke mig at brug dem til så det var dem jeg havde i tankerne;) Men så fandt jeg på en måde at bruge dem i denne størrelse alligevel..Så jeg siger igen tusind tak for at du deler:)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)