søndag den 21. august 2011

Owls with twin-markers

Weee... Kan ikke få armene ned. Jeg har fået twin-markers! Det er 10 år siden jeg sidst har tegnet med twin-markers, og det er lidt svært at finde håndelaget igen. Men jeg kunne lide det den gang, så mon ikke det kommer med tiden?! :) Mærket er absolut ukendt for mig og sikkert ikke top-kvalli... Det gør mig ikke spor, for lige nu skal jeg bare prøve og lege. Så må vi se om der kan blive råd... For det er dyrt at købe markere, og specielt når man ikke kan "nøjes" men må have et stort udvalg på min. 24 farver. :P
Men har man pengene kan jeg varmt anbefale at bruge lidt gryn på gode markere - dem som kan refilles, de som kan skifte spids og de aller fedeste Pantone-markers... NAM NAM... 


De skulle jo afprøves i lige som NU... Og med en efterspørgelse på UGLER, så har jeg leget lidt... :))))

Lidt forskellige stilarter, men kan virkelig se muligheder... Drømmen var at finde kraftigt (205g) markerpapir og så kombinere markere med akvarel og ecoline. Men indtilvidere har jeg ikke kunnet finde så kraftigt markerpapir. Men nu synes jeg det kunne være rigtig fint at kombinere blyantsstreger, farveblyanter og markere... :D Det er gjort med den sidste tegning, som er mere realistisk i karakter. 
Men, hvis alt går vel, så ender et par a uglerne på AMIO som en printselv-ting... :)6 kommentarer:

 1. Aaajjj jeg vil også ha nogen gode markers... så man kan lave gradueringer :) Jeg har bare nogen Staedtler tuscher til 99 kr... de er ok, men bestemt ikke lgie det samme ;)
  Søde ugler du laver!!

  SvarSlet
 2. gradiere, blande og lege.... SÅ COOL.... :) gradiere, blande og lege.... SÅ COOL.... :)

  SvarSlet
 3. Hej Helle - det er noget tid siden jeg har kigget forbi her. Hold da op hvor er de ugler flotte!! Er en marker en speciel form for tusch?

  SvarSlet
 4. Dejlig blog!

  Og søde ugler :)

  SvarSlet
 5. Super søde ugler :)


  Hilsen

  Henrik
  http://iphoneskærmreparation.dk/

  SvarSlet
 6. Wups! Sådan nogle må jeg hellere få fat i!
  http://www.youtube.com/watch?v=u-0qtwBEvDs&feature=player_embedded

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)