søndag den 26. april 2009

Forårs overskud...

Jeg føler mig virkelig overskudsagtigt. Det er ikke noget jeg gør særlig ofte så jeg NYDER det!
Men mon ikke det er min evne til at sige til og fra, vælge det jeg elsker og fravælger det sure. Og med et lille levende menneske i min mave, så kan verden lige nu ikke blive mere fantastisk. Så efter en søndag sammen med min dejlig mand, i haven med sol og sommer-fornemmelser, kan jeg ikke blive mere lykkelig. :) Efteråret og vinteren er lagt bag mig, jeg er klar til den store verden... Sommer here I come....! :D

Trods mit uendelige overskud, og udsigten til endnu mere varme end vi år endnu har set, så vælger jeg at nedprioritere bloggen for en stund! Sommeren står for døren og til september tager mit og min mands liv en helt ny drejning. Bloggen vil blive ved med at eksistere i en eller anden form og holdes åben til kommentar og snak. Men de ugentlige og daglige indlæg kommer der nok ikke så mange af. Jeg vil meget hellere i haven, foran et stort lærred og måske en cykeltur i det blå! :)

Dog slipper i dejlige bloggere ikke for et lille kig i ny og næ.. Bliver jo nød til at se hvad der sker i jeres liv fortsat... ;) Håber I får et fortsat fantastisk forår og ikke mindst ualmindeligt skøn sommer! ;)

5 kommentarer:

 1. Gud hvor skønt! Et stort tillykke til Jer med det lille nye væsen i din mave. Livet vil aldrig mere blive det samme som før - på den rigtig gode måde, naturligvis :-)

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt at høre!!
  Tillykke, tillykke!!!
  Håber du får en fantastisk sommer, blog eller ej :o)

  SvarSlet
 3. Tillykke, tillykke!

  Hav en fantastisk sommer! :-D

  SvarSlet
 4. Wow... Kære Helle. Jeg har ikke været flittig bloglæser gennem lang tid, men hvor er det skønt at kigge herind og læse at det er lykkedes for jer at blive gravid. Tusind tusind tillykke med det lille my indeni... pas på dig og den!

  Klem Annie

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)