fredag den 12. juni 2009

Det er ikke en fejl – jeg leger bare!

Der har været stille her, men det har været det gode vejr, gode selskab og spændende projekter som har opholdt mig! :) Nu leger jeg lidt på siden og den vil sikkert se lidt sær ud til tider! ;)
Puha det var en svær beslutning, da den forrige har krævet mange timers arbejde men heldigvis også sjov og ballade! ;)


Det er som om den trænger til en ny omgang – nyt look. Måske med endnu en omgang overvejelser omkring indholdet her. Min hjemmeside www.kreativeomgivelser.dk har længe – alt for længe – været tilsidesat til fordel for bloggen, simpelthen fordi bloggen er sjovere!
Så nu overvejer jeg at kombinere dem på en eller anden facn. Dog beholder jeg denne adresse så jeres links og Rss ikke forsvinder! :)

Andre som overvejer og tænker nye tanker om jeres blog?

5 kommentarer:

 1. Jeg synes også bloggen er sjovere og nemmere, jeg er sløv til at opdatere min hjemmeside.
  På hjemmesiden er det sjældent jeg modtager respons, på bloggen ville jeg gerne have meget mere respons, ak ja man bliver da heller aldrig tilfreds :-)

  SvarSlet
 2. Respons er godt - men det kommer an på hvordan man betragter en blog tror jeg.! :) Nogen har det jo ligefrem som en succes-rate for hvor populær ens blog er. Jeg får MANGE besøgende i forhold til svar. Men en blog skal man jo have for ens egen fornøjelse... :)

  SvarSlet
 3. Jeg havde også en hjemmeside på et tidspunkt, men næsten ingen så den, og jeg skulle bruge så meget energi for at den blev set..
  så nu blogger jeg mere, men overvejer også at skifte min stil i min blog ud.. mere personlig.. desuden vil jeg gerne skifte layout, men jeg kan ikke finde ud af det xD
  Vh julia
  (www.lightjulia.blogspot.dk)

  SvarSlet
 4. Jeg kan lige som andre bedyre, at jeg også har / haft en hjemmeside. Nu bruges domænet udelukkede til mails. Men så blogger jeg i stedet :-)

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)