mandag den 22. marts 2010

GIVE AWAY // friskt og varmt...

Så fik jeg det gjort - blandet min yndlingsthe, og lavet søde poser af min rast af sort. :) Denne the består af hjemmedyrket pebermynte og Fredsteds økologiske kamille. INTET ANDET... Så har man trang til After Eight så er dette en farlig the at dufte til... ;)

Min opskrift følger med posen, jeg udlodder 1 af slagsen og vinderen får 4 ekstra poser med, som er super gode til små gaver...
Jeg trækker lod påskedag, så I skal være hurtige! :)
For at deltage skal du ligge en kommentar men opskriften på din yndlingsthe, så håber jeg at jeg og andre kan blive inspireret til spændende the...
(Da jeg ikke kender til levnedsmiddel-regler, fratager jeg mit ethvert ansvar for indtagelse af denne the - men altså; nu har jeg konsumeret mange liter af denne the uden sygdom eller dårlige fornemmelser! Så håber du tør at deltage i konkurrencen alligevel...?! (o:)

13 kommentarer:

 1. Hej Helle.
  Hvad søren, har du en give away ??? Den er jeg da lige nødt til at være med i ;o) Spændende at du laver din egen the :o) Det har jeg aldrig prøvet, men jeg har en favorit the. Det er en anis the købt hos "Walther" i Ebeltoft. Mums den er lækker. Har desværre ikke en opskrift på den :o/ Men håber jeg kan deltage alligevel ??? God påske til dig og din familie.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 2. Hej Helle.
  Godt du ikke er blevet træt af sne :-))
  Jeg vil da også gerne være med i din give away men jeg laver desværre heller ikke selv min the.
  Jeg har dog en ynglings the alligevel, Tranebær the købt i en livstils butik i Sorø.
  Kan du have en god dag.
  Hilsen
  Susn

  SvarSlet
 3. Jamen det er heeelt ok!! :) Tranebær-the, det har jeg aldrig prøvet, måske man skulle?! ;)
  Jeg eeeelsker også stjerneanis og er også helt tosset med lakridsrod! MUMS :-P

  SvarSlet
 4. Hej Helle
  Jeg bliver nødt til at være med igen hos dig!
  Min yndlingste er Chai fra Celestial Seasoning, som blandt andet kan købes i Søstrene Grene. Jeg drikker den af høje glas med en god sjat varm mælk - og nogle gange lidt sukker.... En lækker chai latte:-)
  KH Dorthe

  SvarSlet
 5. Jeg laver heller ikke selv min te , men ynglings teen er mynte, så det ville jo være fedt at vinde, tror nu nok jeg vil prøve at dyrke lidt mynte, tak for tippet :0)

  SvarSlet
 6. Ihh - jeg vil osse rigtig gerne være med. Kan desværre heller ikke prale af at være den der laver the selv. Men jeg er vild med Chai the. Yndlings cha´en hedder tazo Organic Chai - og kan desværre kun købes i udlandet. Det er ikke lykkes mig at finde en der ligner herhjemme, men blander Kushmis Chai med "Hans og Grethe"s (den lokale kaffe/the butik) og så nærmer vi os lidt :)
  - Den perfekte chai laver jeg på e lille sjat vand, resten varmet og let pisket skummet og så sødet en anelse med ahornsirup.
  SÅ lækkert altså :)

  SvarSlet
 7. Den må jeg da være med i!
  Jeg laver ofte hjemmelavet hyldeblomst the af friske blomster - det er godt :)

  SvarSlet
 8. Uhm, hvor lækkert. Jeg er til grøn the med jasmin, som jeg køber i Kina.
  Jeg holder også af Lakridsthe, lidt vildt. Min søn introducerede mig for chokoladethe, men der stod jeg lige af.
  Jeg ville elske at prøve noget nyt. Rigtig god mandag;0)

  SvarSlet
 9. Ih en fin blog - her må jeg følge med fremover :)

  Min yndlingste er såre, såre enkel. 3 friske citronverbena-blade plukket direkte fra busken smides i en stor tekop, kogende vand hældes over og trækker 2-3 minutter... og så drikkes der ;)

  Uhmmm...

  KH Helle

  SvarSlet
 10. Jeg vil rigtig gerne være med. Jeg laver ikke selv the, men har mange forskellige slags i skabet. Yndlings er nok roibos-the fra Sydafrika med chai eller rabarber. Eller Kusmi-the, chocolate-spice, eller grøn the, cool mint fra Hans og Grethe. Den er også lækker.

  Og så er jeg vild med dåser. derfor har jeg så mange slags :)

  SvarSlet
 11. Elsker the - men er nærmest jomfruelig når det kommer til de forskellige på markedet. Så det ville udvide min horisont gevaldigt at vinde denne.
  God påske.

  SvarSlet
 12. AJ det bliver jeg da NØDT til at være med til :) :) *Krydser da fingre for maaaajjj*

  SvarSlet
 13. Jeg vil gerne være med i din give away!
  Jeg er vild med chai te og mynte te :)

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)