fredag den 19. marts 2010

Download Of The Month // Kort til børn og påskeglade

Jeg stod og manglede, og så må jeg jo gribe musen og huske genvejstasterne! :) Det tager heldigvis ikke lang tid, og jeg nyder den stille stund foran mac'en! :) De kan som sædvanligt dowloades; HØNEN HER, PIRAT-HVID HER og PIRAT-SORT HER.
Så er påsken vidst skudt igang! :)
Har du problemer med at downloade filerne, finder fejl el. lign. så kontakt mig på helle.koed.paulsen@hotmail.com >> tak <<

3 kommentarer:

 1. Hej Helle.
  De er downloadet, dine downloads har nu fået sin egen "Kreative omgivelser" mappe på puteren ;o) Ih hvor er påskekortet fint, og piratkortene kan jeg allerede se på drengegaverne :o) 1000 tak for fine fine downloads, Helle. rigtig god weekend til jer.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 2. Hej Helle
  Endelig er jeg på internettet igen, så jeg kan komme rundt til mine faste blogs. Og sikke mange dejlige indlæg, du har skrevet siden sidst. Det ser spændende ud, alt det der sker hjemme hos jer:-) glæder mig til at se det endelige resultat.
  Og fine påskekort du har lavet. Jeg skal straks have dem downloadet, så de kan komme i brug.
  God weekend,
  KH Dorthe

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare dejligt at få sådanne kommentarer! :D Jeg ELSKER at dele med jer alle sammen, og at få ros og anerkendende ord tilbage er bare SKØNT!!! :)

  Anette: Det synes jeg er ret fornemt! :) Gør mig da helt stolt over at sådan en mappe eksisterer! ;) Håber du har haft en dejlig weekend og nyder en dejlig søndag aften! ;)

  Dorthe: Jeg glæder mig også til det færdige resultat... Det er småting vi mangler, men også dem som tager tid synes jeg! :-S Men også meget af det sjove mangler... Ihhh... ELSKER at lege med farver på vores vægge! :)
  Håber også at du har haft en dejlig weekend og nyder en dejlig søndag aften! :)

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)