tirsdag den 16. marts 2010

Zzzzz....

Det er bare som om at alt det rammer på samme tid... :-(
Vi gik i gang med projekt STUERNE, så fik jeg ondt i lænden... av...av.. Og som jeg er kommet ovenpå, så bliver Magnus såååå snottet at han ikke sover særlig godt om natten! Behøver vel ikke at skrive Zzzz.... endnu engang?! :-/
Har SÅÅÅÅ... mange ting jeg gerne vil få for hånden af sjove ting, men det må vente! Det er bare nu at jeg ville ønske, at døgnet har 48 timer, eller vi kun har brug for 2 timers søvn. 

Denne måneds Download Of The Month bliver sikkert en Giwe Away i stedet... Nu må vi se, jeg glæder mig til at vise hvad jeg har i tankerne! ;) Håber I har tålmodighed og måske endda glæder jer lige så meget til at se hvad der sker her i marts?! ;)
Sov godt – mens du kan!!! ;)

4 kommentarer:

 1. Hej Helle.
  Pyha, det er bare ikke sjovt med sådanne tider med de kære små. Så ville det være genialt som du skriver med flere timer i døgnet, eller man kun skulle bruge et par timers søvn. Håber snart I er på toppen igen. Ih, jeg glæder mig til at hvad du har i dine kreative tanker ;o) Dine kort bliver brugt flittigt her kan du tro :o) Har sagt det før, men gør det lige igen. Der er SÅ fine :o)
  Knus Anette.

  P.S. Kan se på billdet af dig at du er ved Himmelbjerget, mon I bor i nærheden af det skønne udsigtspunkt ??? Det gør vi nemlig ;o) Pudsigt hvis det er tilfældet :o)

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Vi bor liiidt væk fra Himmelbjerget - ved Tørring hvis du ved hvor det er?
  Men vi elsker at komme der og ikke mindst Bryrup og Vrads!! :P
  Dejligt du kan bruge kortene... Det varmer virkeligt kan du tro! :)
  Magnus har fået falsk strubehoste, ikke sjovt for den lille mand :-( Håber han snart er på toppen! :)
  Stort knus sender jeg til dig... ;)

  SvarSlet
 3. Hej Helle.
  ÅH det var da synd for ham :o( Det lyder vidst rigtig grimt når de får sådan et hoste anfald :o( Mon der kan gøre noget for at hjælpe ham ??? Arh så bor vi på hver sin side af "bjerget" :o) Men ved nogenlunde hvor Tørring er. Da jeg var spejderleder snakkede vi ofte om at tage hele turen i kano fra Tørring til Fladbro. Men det er "kun" blevet til de 68 sidste km, fra Silkeborg til Fladbro :o) Vi bor NV for Silkeborg, i en lille flække, dog med eget postnummer ;o) Gjern hedder byen :o)
  Jeg har tilladt mig at give min mor link til dine kort ;o) Hun klagede sin nød over altid at mangle kort, og "et sølle lille kort koster jo 25kr i boghandlen" ;o)
  Rigtig god bedring til Magnus, og forhåbentlig mere søvn til hans mor.
  Varme knus Anette.

  SvarSlet
 4. Tusind tak Anette... :) Omsorg og kold luft er bedste middel mod falsk strubehoste desværre... : -(
  (Magnus skriver lige med... hi hi)
  Kender godt Gjern - ellers skulle I leje Hammer-lejerskole, det er lige om hjørnet hvor vi bor og der er en fantastisk natur der + Skjernåens- og Gudenåens-udspring :-)
  Det er kun dejligt at du deler ud, gør endeli det, håber hun kan bruge kortene §;)
  Go' weekend :)

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)