lørdag den 3. juli 2010

Download Of The Month - Bryllup!

Jeg fik endelig scannet mine tegninger, og leget lidt med dem i Photoshop og Illustrator. Nu er de som jeg ønsker dem og lige til at plukke a' når der skal bruges et kort. :)) Jeg ved i hvertfald er der er en nybagt mor der snart skal have en hilsen! :) Jeg overvejer at få disse trykt, overvejer lidt papirkvaliteten, men kan jo så godt lide den kraftige og matte af slagsen. 
I blev snydt i juni, så må hellere få lagt lidt godt ud til jer her i sommerens hede! :) Der er sikkert en del som skal til dejlige varme bryllupper rundt om i landet, og dertil hører jo som oftest et kort med søde ord. :) Du kan downloade mit bud på et sommer-bryllups-kort HER!
Håber I har en rigtig dejlig weekend...
Hvis I ikke ved hvad søndag skal gå med, kan jeg anbefale Vikingemarkedet i Jelling, vi skal afsted, men det bliver nok ikke i vikingetøj denne gang... ;)

1 kommentar:

  1. It's perfect time to make some plans for the future and it's time to be
    happy. I've read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions. Maybe you could write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

    my weblog: nummerupplysningen

    SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)