søndag den 12. september 2010

FREE PATTERNS tractorboy

Et mønster blev til... :)

Jeg fik en reminder om et sted jeg havde glemt... SPOONFLOWER. Der har de contests, og selvfølgelig skulle jeg prøve at deltage under temaet TRACTORS. Det gjorde jeg (uden held) med dette mønster.

Og herefter bestilte jeg en prøve på mønstret, på økologisk bomuld, og jeg synes det er super godt. Var meget spændt på farverne, da jeg kunne se de ændrede sig i det preview som spoonflower lavede, og kender alt for godt til det med mispas af farver ved tryk. Èn ting er min skærms farver, en anden er trykmaskinens. Men jeg er tilfreds... MEGET! :) Prøverne er blevet til et par risposer, som er sjove at lege med for de små! :)

Jeg overvejer at sætte mine mønstre til salg på Spoonflower, så endnu flere måske kan få glæde af mønstrene, men overvejer stadig. Der er rigtig mange herlige mønstre at finde på spoonflower, så mangler du et unikt stykke stof, så synes jeg helt sikkert du skal kigge forbi! :)
Imens kan du downloade TRACTORBOY:
(Hvordan er det nu lige med det der FREE PATTERNS? – kan de bruges ubegrænset? Hvad betyder PX? Og hvad med A4? De fleste svar finder du HER, ellers er du velkommen til at skrive til mig på kreativeomgivelser@kreativeomgivelser.dk)

4 kommentarer:

 1. Jaaaa - du gjorde det! Vad glad jag blev! Hoppas att du bestämmer dig att sälja dina mönstrar på Spoonflower. Då vet jag nämligen vem som skulle bli kund...

  Ang. min e-class - jag har inte hunnit mejla, men här kommer det ett stort JA ;-) Jag kommer svara på ditt mejl lite senare, det blir roligt att ha dig med i min klass i oktober!

  Soliga hälsningar,

  Juliane

  SvarSlet
 2. Du skal helt sikkert sætte dit mønster til salg på Spoonflower .
  Det er rigtigt kært det mønster du har fået et prøvetryk af :-)
  Mvh Kirsten

  SvarSlet
 3. Wauuu sikke nogle flotte mønstre du laver, hvor er du dog dygtig - og så til fri downloading. Lige noget for en papir-elsker som jeg - vil straks nævne din blog på min, så endnu flere kan få glæde af dit flotte arbejde. Glæder mig til at følge bloggen :o) Mvh Pia

  SvarSlet
 4. Der er faktisk rigtig mange af dine mønstre, der ville gøre sig vildt godt på stof! Ville ønske jeg selv kunne sådan noget, for er du gal med stof jeg skulle designe så ;-)

  K.H. June

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)