søndag den 2. januar 2011

Jeg er blevet spurgt om hvorfor...

... at jeg så ofte skifter design, udseende osv. :)) Jeg er super glad for det spørgsmål, og vælger at svare på det nu, hvor jeg lige har været igennem et lille løft her på bloggen! :)

I mit job som grafisk designer, skal jeg hele tiden og altid tænke på visuel markedsføring, og der er det aller vigtigste den røde tråd og genkendelse, så her er der ikke plads til store udsving i det visuelle, og farver, design mv. er meget stramt og skal så vidt muligt forblive som det oprindelige design. Hvis ændringer skal laves er der en seriøs årsag og velovervejede strategier for hvordan dette implementeres. 

Så når jeg har fri, har frie armbevægelser, giiiiider jeg ikke tænke på markedsføring, designlinjer, strategier og alt det andet. Denne blog er MIN legeplads og jeg gør som det falder mig ind. Dette er ikke en forretning for mig, men et sted hvor jeg kan afprøve, lege og gøre lige hvad der falder mig ind i det sek. jeg sidder her ved skærmen! :) I LOVE IT! :D
Designet har været MEGET forskelligt, men tror også at jeg er ved at finde "min stil" så udsvingene er sikkert ikke så store længere... Men de er der.






 Så i fremtiden vil du sikkert se ændringer her på bloggen, men tror ikke det bliver uigenkendeligt! :))

6 kommentarer:

  1. Lige et spg: Får du en mail når du får nye kommentarer på gamle indlæg? Har nemlig flere gange skrevet spg uden svar.
    Nå men til dig indlæg: ELSKER at du hele tiden ændre det - det er jo det der er med til at gøre din blog special.

    SvarSlet
  2. Hej Bella. Det gør jeg faktisk ikke... Måske jeg lige skulle se at få det aktiveret. SORRY at jeg ikke har fået svaret :(( Det er alt for ringe! ;)

    SvarSlet
  3. Jeg er helt enig med dig i, at dette er stedet hvor man lige kan udfolde sig så meget man har lyst. Dejligt når der sker noget nyt.

    SvarSlet
  4. Det bar bestemt ikke for at give dig dårlig samvittighed. Mine spg var blot for at få tilladelse til at bruge dit lækre design til privat brug :)

    SvarSlet
  5. Tak LIMATO... :))
    Og nu får jeg mail når der skrives kommentarer på bloggen (tror jeg... ) :D

    SvarSlet
  6. Jeg er faktisk lidt vild med din blog, så jeg har linket mig som "følger" og lavet et link til dig fra min blog. Glæder mig til at følge dig.
    Klem MARIANNE

    SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)