fredag den 4. marts 2011

Endelig er penslerne igen aktive...

Eller det vil sige at jeg er blevet ret så aktiv MED dem :P Er atter i gang på billedskolen efter en LANG "ferie"... ahhh.... tiltrængt! :)
På billedskolen kommer der oplæg, inspiration og teknikker på bordet og så er det bare at lege og begive sig ud i den lidt meditative tilstand, som det er at stå foran det hvide lærred og bare se det ske! :)'Der blev lagt op til at starte med MØRK bund og arbejde videre derud fra – hermed gjort! Man kan jo sagtens få et meget lyst billede selv om man starter med en meget mørk bund, men det var som om at den mørke farve dragede mig, og jeg lod den arbejde videre... Det er slet ikke så tosset, men meget anderledes at stå foran et så mørk maleri, når jeg vant til lyse, og sjove farver! :)

2 stk. blev det til. Et 60 x 80 cm og et mini... :)) Det næste bliver lyst – trænger lidt til det! :))


Rigtig god fredag til jer alle... :))

3 kommentarer:

 1. Sikken flot maleri du har lavet....
  Hvordan gjorde du det ?? Kan du beskrive det ??
  Min datter har fået lærred og maling i julegave og ved ikke hvordan hun skal komme i gang med det.
  Så jeg tænkte på at lave det i weekenden sammen med mine børn. .
  Flot hjemmeside du har lavet :-)
  God weekenden

  SvarSlet
 2. Det er virkelig svært at beskrive med ord, men ejg har lavet en tut. hvor jeg beskriver hvordan jeg arbejder vådt i vådt... Det er meget akvarelagtigt, som du kan se på dette link: http://omgivelser.blogspot.com/2009/02/akryl-som-akvarel-tutorial.html
  Men samme teknik bruger jeg også til at starte på et sådant maleri som jeg har vist her. Så arbejder jeg videre med tykkere maling.
  En køkkensvamp er GULD når man arbejder med så våd maling....
  Jeg kan varmt anbefale at finde en billedskole hvis ikke hun ved hvordan hun kommer igang. Der hvor jeg går kommer det nogen som ALDRIG har haft en pensel i hånden, og de laver de mest fantastiske ting. :) Så prøv at google efter en billedskole, el. malerkursus i jeres område! ;)
  Pøj pøj anonyme... ;))

  SvarSlet
 3. Hold da helt fast hvor er de flotte ;)
  Vildt flotte...imponeret..

  Knus og kram herfra

  SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)