onsdag den 2. marts 2011

Sketchbook Project

Den er sendt, nået frem og udstillet OVERTHERE... :P Jeg venter bare på at se den digitale version online. Projektet var en udfordring jeg gav mig selv i efteråret, og da vi skrev 1. januar skulle jeg til at tænke på at færdiggøre ... giiisp... Synes slet ikke jeg fik det ud af det som jeg ville, men har alligevel lært en del HELDIGVIS. For det var derfor jeg meldte mig til. Ikke for at blive set, for at vise frem som sådan eller noget andet end ren og skær nysgerrighed på om jeg kunne lære noget nyt. Det gjorde jeg...

Jeg har set projektet som være S K I T S E T E G N I N G E R – for mig er det hurtige idéer og streger, som senere skal udvikle sig til færdige projekter. Kan se at andre ser opgaven anderledes og i høj grad har lavet (for mig at se) færdige tegninger og illustrationer i deres MOLESKIN! :)

Jeg har arbejdet med KAFFE – elsker farven, brun, varm, mørk, lys, enkel, naturlig – Jeg er ikke kun til orange kombineret med min elskede C: 37 M: 0 Y: 100 K:0 Jeg elsker naturens farver og materialer, og bruger dem ... MEGET!!!



Kaffen gav mig en helt ny oplevelser... Vidste du at der er forskel på farven fra coffeinfri til den regulære? Og instant er blevet min nye yndlings... Den kan blandes SÅ mørk at den næsten bliver som den mørkeste chokolade og klar som lak. Men den kan også tyndes op, så den bliver så mild og let at en latte ikke kan følge med... Uhmmm... Bliver kaffetørstig! :))

Jeg kan virkelig anbefale at udfordre sig selv, stort som småt... Tro mig... Man lærer noget nyt HVER gang! :) Det er i hvertfald ikke sidste gang jeg melder mig til et af arthouse's projekter...

Hvis du vil se et udpluk af de mange moleskins, eller læse mere om projektet så er det ET KLIK HER!

6 kommentarer:

  1. Det ser SÅÅÅÅ fedt ud Helle!! Sejt du gjorde det! Min er blevet til Noah´s tegnehæfte hehe.
    Fedt at bruge kaffe! Jeg glæder mig til at se mere!

    SvarSlet
  2. Super flot det du har lavet. Sjov ide med kaffe.
    Klem MARIANNE

    SvarSlet
  3. wauw! jeg er helt vild med det kaffe kunst du har lavet

    SvarSlet
  4. Tak for det piger... :))

    Lone: Ja jeg overvejede også om jeg skulle holde den hjemme, og fylde mere på til miiiig... :) Men jeg hev de sidste sider ud som jeg ikke havde tegnet på og de bliver så brugt til indkøbsseddler... HI HI... Tænk hvad en lækker moleskin kan bruges til! ;))

    SvarSlet
  5. FEDT FEDT FEDT: Jeg så godt om projektet her på din side, og jeg blev helt hooked. Men øv. Da jeg ville melde mig til: VAR DET FOR SENT. sÅ DET ER TOPcOOL AT SE DU FIK DET GJORT. FLOT! SÅDAN! fed ide med kaffen...tænk sig de muligheder.
    Rigtig god dag
    Rikke

    SvarSlet
  6. Hej Rikke
    Er sikker på at det kommer igen til næste år – kan jo godt begynde at forberede sig til det... :)) Ellers synes jeg der er andre sjove og udfordrende ting hos arthouse :P
    Glæder mig hvis du er med næste gang?! ;))

    SvarSlet

Har du noget på hjertet? :)